asdfgh123:
” IPO kao dugoročno ulaganje
MGMA – 238 – 205
ATGR – 935 – 790
OPTE – 265 – 150
Što kažete na ovo:
MGMA-R-A = 4*VART-R-1?
Lucijan: ” Bez mojeg komentara….ali sigurno zasluzuje od gospode sa ZSE…HANFE….Markovog Trga…Pantovcaka..itd http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=6e22769d-340a-4f3c-b0ff-d85ab89d2b96&open=sec Pozdrav ” ajde daj se smiri kome nije jasno da je 2007 bila balon taj nek se kani corava posla
Kolega ne znam na osnovu cega procijenjujete moju uzbudjenost ili nesvjesnost proslogodisnjih cijena…samo prenosim clanak iz doticnih novina uz dodatak za potrebom njegovog komentiranja od starne drzavnih institucija.
Pozdrav
mi danas padamo jer je Makedonija odbijena tj. nije dobila pozivnicu što znači nesigurnost u regiji.[bye]
nisam ovo ozbiljno mislio[lol] [lol] [lol]
E sad će mali zakucavati ovu jadnu prodaju na DLKV, TISK-u i VIRO-u.
Pa dokle???
IPO kao dugoročno ulaganje
MGMA – 238 – 205
ATGR – 935 – 790
OPTE – 265 – 150
Kome prognozirate da će prvi dostići cijenu IPO-a.
Ja mislim :
ATGR – 6 mjeseci, do kraja godine imat će u vlasništvu najmanje 50 ljekarni (sad imaju 28), mada je plan bio 100, ali bit će 100 do kraja 2009. Amožda i više od 100.
MGMA – godinu dana
OPTE – 6 godina, još kad to kažem ja a ja sam optimist 🙂
TheStyx: ” Lucijan: ” Bez mojeg komentara….ali sigurno zasluzuje od gospode sa ZSE…HANFE….Markovog Trga…Pantovcaka..itd http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=6e22769d-340a-4f3c-b0ff-d85ab89d2b96&open=sec Pozdrav ” ajde daj se smiri kome nije jasno da je 2007 bila balon taj nek se kani corava posla ” Kolega ne znam na osnovu cega procijenjujete moju uzbudjenost ili nesvjesnost proslogodisnjih cijena…samo prenosim clanak iz doticnih novina uz dodatak za potrebom njegovog komentiranja od starne drzavnih institucija. Pozdrav
ne vidim zasto bi trebao itko ovakve stvari komentirati
Ode VIRO onaj veliki nalog. Nema nam spasa…
Ja se još uvijek držim prognoze da krajem četvrtog mjeseca počinje proljeće. Držim nešto love za dokup poslije četrnaestog a tri dana zaredom nisam izgubio ni kune pa se idem napiti i valjati ko ovi smajlići[lol] [wink][lol]
Do kraja u blokadu bi mogao VIRO.
Europa lagano u crvenom.
Futuresi u crvenom.
ALI, zeleno svijetlo za NATO !!![thumbsup]
Croby -0,30%