Nažalost, velikih skrivenih naloga na prodaji svugdje gdje pogledam… [sad]
A još kad opale po bidu…
Kako to da neki znaju već u 8,30 koje dionice idu sigurno dole?da li ti ljudi rade u fondovima ili u brokerskim kućama ( antimoney)?Pa to je očigledno sprega koja radi što želi sa nama.Koji je to lopovluk.Da li netko zna te tipove i onoga Šefa ?
Foto5:
”
Tenkisti svaka čast za ovaj post. Da li i mi ostali “mali” možemo nešto učiniti za raskrinkavanje ove privilegirane kaste koja ima informacije? Da li treba daviti vladu mailovima, hanfu, mirovince,… Znam puno njih će reći pa bilo je precijenjeno, mogli ste i vi, itd… Ali, oni su imali informaciju, oni trže sa našim novcem i sebe bogate, e to je kriminal. Protiv toga treba.
”
Jedino se nešto može učiniti prikrivenim metodama razornog djelovanja
znaci moramo se graha napucat pa vudri[lol]
Kad bi konstantno prometi bili sve niži i niži na ovim razinama onda
bi mogli biti sigurni da smo blizu kraja muke.
Mi se čini ili smo debelo u B3?
Još malo pa A1, još samo malo.
Crobex u plusu +0.12%[thumbsup]
Kako je krenulo, danas će biti 20 milja prometa.
idem spat(nocna) jer vidim da je danas samo nastavak od juce[bye] sve sto dodje na bid lupa se kontra na ask
Tenkisti svaka čast za ovaj post. Da li i mi ostali “mali” možemo nešto učiniti za raskrinkavanje ove privilegirane kaste koja ima informacije? Da li treba daviti vladu mailovima, hanfu, mirovince,… Znam puno njih će reći pa bilo je precijenjeno, mogli ste i vi, itd… Ali, oni su imali informaciju, oni trže sa našim novcem i sebe bogate, e to je kriminal. Protiv toga treba.
Pridružujem se čestitkama za Tenkistu!
Gledam malo ove naloge na KOEI i VIRO, svi stavili naloge na bid, i to ne male, razapeli mreže i čekaju na čeki, a nitko da malo okrzne ask i uljepša mi dan… [pray]
Nažalost, velikih skrivenih naloga na prodaji svugdje gdje pogledam… [sad] A još kad opale po bidu…
zašto se onda zovu skriveni ako ih ti vidiš. želiš reći da radiš u zse.
u suprotnom ne pričaj gluposti, nitko ne može vidjeti skriveni nalog.