US zavrsili u malom minusu, cc 0,20%.I to nakon jučerašnjeg skoka od cc.3,50%.Jako dobar signal da nije bilo prodaje i kapitaliziranja dobiti,već dobar smjer prema stabilnosti.
Sutra dobijamo pozivnicu za Nato…..kak bude sutra naša burza reagirala?
Nadam se konačno pozitivno.
Jeste, Slovenija je u Nato-u, ali ipak ima drugu ocjenu kod ulagača od nekih iz regije zahvaljujući i Nato-u. A i sjećam se pristupa Slovenije u Nato i solidnog porasta burzovnog indeksa zahvaljujući tome. Ne kažem da mora i kod nas da bude isto, ali ipak je to jedan signal za strane investitore da politika ide u pravom smjeru.
Prije desetak godina došla mi je teta iz Floride i poklonila 5 dolara ,a starcima poklonila kalendar za objesit na zid….jer da sve imamo,tako da sam već iskusio strani kapital, a bojim se da i ovaj koji će navodno ući biti više karitas nego kapital.
Dok god ameri pričaju o recesiji zaboravite na ulaganja zdravog kapitala—NAŽALOST[cry]
Kako bude reagirala?
Nikako,sigurno ne bude išlo kao kod amera preko 3%…..
Mi idemo uvijek kontra na dobre vijesti zar ne…….
Jeste Alfon, ali neće ni ta recesija valjda da bude vječna. Poslije kiše dolazi sunce[smiley].
Nadam se suncu uskoro.
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=681f8286-5aec-41c3-adc4-154be48aeb91&open=sec
Analiza: Ulagači čekaju bolje dane
Po meni trebamo odraditi rast za ona dva dana pada od 1,5%.
I signal se traba napraviti za ovaj period. Na MACD grafu nema signala već 3 dana, hehe.
…prava istina je da je signal prisutan već duže vrijeme…samo, naši investitori…splašeni od svega…više ne vjeruju nikom…pa niti signalu koji je ovaj put stvarno prisutan…i koji je uporan…samo što ne vrišti…ali, naši ljudi su otupjeli na sve podražaje u zadnjih nekoliko mjeseci…nitko više ne vjeruje da je to moguće…
Čitam dnevnik malog ulagača od Tomislava Birtića –preporuća :Ako su dionice podcijenjene,a imaš novaca,samo kupuj!( LIDER) Pa isti je nedavno pisao da je KOEI kupio za laku i brzu zaradu,a to isto i svojoj djevojci preporučio na 950,00 kn.!?Bravo majstore [thumbsup] …je li on vuk među ovcama,ili je isti ovca među vukovima…[undecid]
U knjizi je navodno i svoju babu u zagori vrbovo rasprodo joj stado od 24 ovce da bi kupiio INU na IPO-u kako bi prodajom INE zaradio tolko da kupi 80 ovaca….
Ja tu jednažbu ne kužim, meni ispada da je INA bila 5633 kuna i 33 lipa + provizija za transakciju = cca 5700kn.
Dobro on to trži a bogami najbolja investicija je 179 kn za meki uvez necije preserancije.
Na poslovnom klubu od prije mesec-dva dana predstavljen je kao transformer od malog igrača do velikog mačka.
Šta smo mi sve sposobni popu… to je strašno
US zavrsili u malom minusu, cc 0,20%.I to nakon jučerašnjeg skoka od cc.3,50%.Jako dobar signal da nije bilo prodaje i kapitaliziranja dobiti,već dobar smjer prema stabilnosti.
Sutra dobijamo pozivnicu za Nato…..kak bude sutra naša burza reagirala?
Nadam se konačno pozitivno.
dobro.
evo, malo je i Oli Rehn uljepšao današnji dan…
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=ea204dd7-f3c6-4796-a225-241b1a6775e9
Već i ulazak u EU spominju kao da je sutra. Ovim ulaskom u NATO dobijamo raketu u guzicu.[thumbsup]
a što ti je drago kad ti ulazi![tongue]
werner, werner, okani se više raketa!