Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

To je rekao puno prije. Pred kraj su zapali u ‘negativan teritorij’.

I love the Smell of Profits in the Morning

Credit Crunch to Drag On Despite Efforts by the Fed

http://www.cnbc.com/id/23921343

You either do it right or you get eliminated!

mmstanic: ” President Bush says he “strongly supports” Croatian membership in NATO, but has declined to say if the former Yugoslav country will be invited to join the alliance at a summit next week. ” Ovo je i objašnjeno zašto je tako rekao. Zato što sve države članice odlučuju o tome, a ne samo Amerika. Al to su sve same formalnosti, pozivnica je tu gotovo pa 100 % sigurna.

Već i ulazak u EU spominju kao da je sutra.
Ovim ulaskom u NATO dobijamo raketu u guzicu.[thumbsup]

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Što bi amerima pred kraj trgovanja?

…čuli su da Bush želi Hrvatsku primiti u NATO…

prilagođenost duboko bolesnom društvu, nije mjerilo zdravlja...

alo ljudi, pa oni su narasli jučer koliko ono bodova?

di je drama? [rolleyes]

ak kod nas ima trejdera koliko ih tek tamo ima? [smiley]

sutra dolje po svemu sudeći

Slovenija je u NATO-u pa ne dijeli sudbinu zelenila u EU,već je guraju u regiju …stoga ni ja ne očekujem ništa spektakularno za HR u pogledu burze osim da će povećanu kupnju naši lešinari iskoristit za izlazak 5min do 12!Stoga treba dobro razmislit što je tzv analitičar htio,kad je ovih dana prstom pokazao na dionicu od koje se očekuje …dobit!?
Koliko god se pričalo da mali ulagači gube ,mislim da smo mi u ovoj situaciji u velikoj prednosti jer kapital jako brzo izvlačimo ,međutim to se ne može reći za velike igrače i fondove .Oni imaju tolika sredstva i potrebu za prodajom da teoretski mogu past na nominalu dok si rekao keks…a to znači da bi još moglo bit jeftine kupnje…[tongue]
Uprilog tome mogu navest Stojićevu izjavu da tek sada nismo precijenjeni!?Ok ,ali onda se podrazumijeva da tek sada roknemo dolje za 20-30% i ako se usporedi sa padovima u svijetu isti bi tvrdili da smo još uvijek među zemljama s najmanjim padom…[thumbsup]

POKRET OTPORA

Always Ultra.
Po meni trebamo odraditi rast za ona dva dana pada od 1,5%.
I signal se traba napraviti za ovaj period. Na MACD grafu nema signala već 3 dana, hehe.

Zar opet? Si siguran kolega?
Jel’ to onaj ‘Matanov poučak’, okreni 2x i nećeš pogriješiti?! [cool][smiley][lol] [lol] [lol] [lol]

Shvaćate li sami sebe suviše ozbiljno?

Jeste, Slovenija je u Nato-u, ali ipak ima drugu ocjenu kod ulagača od nekih iz regije zahvaljujući i Nato-u.
A i sjećam se pristupa Slovenije u Nato i solidnog porasta burzovnog indeksa zahvaljujući tome.
Ne kažem da mora i kod nas da bude isto, ali ipak je to jedan signal za strane investitore da politika ide u pravom smjeru.

Potpis

Jeste, Slovenija je u Nato-u, ali ipak ima drugu ocjenu kod ulagača od nekih iz regije zahvaljujući i Nato-u. A i sjećam se pristupa Slovenije u Nato i solidnog porasta burzovnog indeksa zahvaljujući tome. Ne kažem da mora i kod nas da bude isto, ali ipak je to jedan signal za strane investitore da politika ide u pravom smjeru.

Slažem se kolega Pero ( najstariji član do sada, po datumu, koliko sam ja vidio)
Ovaj ulazak u NATO je poruka nekim fondovima koji misle iskrcati se, da ubrzaju iskrcavanje, da ne bude kasno.

Čitam dnevnik malog ulagača od Tomislava Birtića –preporuća :Ako su dionice podcijenjene,a imaš novaca,samo kupuj!( LIDER)
Pa isti je nedavno pisao da je KOEI kupio za laku i brzu zaradu,a to isto i svojoj djevojci preporučio na 950,00
kn.!?Bravo majstore
[thumbsup]
…je li on vuk među ovcama,ili je isti ovca među vukovima…[undecid]

POKRET OTPORA

New Report

Close