Za fondovske mlatimudane u trenutne cijene dionica uračunato je i ulazak u EU, NATO, plaćena ratna šteta od strane Srbije i CG, pronalazak nafte u svih 411 općina u RH, vjenčanje Josipa Radeljaka i princeze svih Ujedinjenih arapskih emirata.
Ti mora da si jako duhovit, sigurno nasmješniji u svojem kraju jel da?
rex:
”
Za fondovske mlatimudane u trenutne cijene dionica uračunato je i ulazak u EU, NATO, plaćena ratna šteta od strane Srbije i CG, pronalazak nafte u svih 411 općina u RH, vjenčanje Josipa Radeljaka i princeze svih Ujedinjenih arapskih emirata.
”
pa ironija mu uopce nije losa…
Šta je nije ti do šale pa neki dan si imo smisla za humor
na temi viro.
rex:
”
”
ovo spada u sajsmješnije postove ove godine
bravo kolega![thumbsup]
rex:
”
”
Ne, već očajan…. Btw, kaj uopće drži crobex u takvom plusu?
” Mali smo jer smo sitne duše. Nisu OMF-ovi otjerali samo male ulagaće.Koliko god se nama podmetalo da su stranci izašli radi globalne situacije (što i jednim dijelom jesu), rekao bih da su oni ili znali ili nanjušili prilike tu kod nas i dali petama vjetra. I sad tržište ovisi o nekoliko fond menađera koji ispunjavaju zadanu im misiju
Pa kako onda naši “menadžeri” misle da će netko ulagati tu kod nas?
pricajte vi sto hocete al danas je promasen dan i ja bedak koji uopce danas pratim.22 milje prometa do 14h .
svima je sve jasno
blow:
”
” Mali smo jer smo sitne duše. Nisu OMF-ovi otjerali samo male ulagaće.Koliko god se nama podmetalo da su stranci izašli radi globalne situacije (što i jednim dijelom jesu), rekao bih da su oni ili znali ili nanjušili prilike tu kod nas i dali petama vjetra. I sad tržište ovisi o nekoliko fond menađera koji ispunjavaju zadanu im misiju
”
Pa kako onda naši “menadžeri” misle da će netko ulagati tu kod nas?
Pa to ti velim: SITNE DUŠE. Ovu burzu “pokreću” interesi jedne uske skupine ljudi koji imaju ili “imaju” novac i igraju se s ostalima.
pricajte vi sto hocete al danas je promasen dan i ja bedak koji uopce danas pratim.22 milje prometa do 14h . svima je sve jasno
Mislim da tu nikome više ništa nije jasno!
pricajte vi sto hocete al danas je promasen dan i ja bedak koji uopce danas pratim.22 milje prometa do 14h . svima je sve jasno
promašena je cijela ova godina a ne samo dan, sve mi više tako izgleda..
[yawn]