kakvi su ovo nalozi na prodaji HT nije li to ipak previše ??????
Plaše male da prodaju!
prvom prilikom napuštam prčiju jer nisam ulago u znanje da bi me neko karo u mozaq!
slabo si ulagao u znanje kad se ovom čudiš.
a i dugoročno ulaganje … što je već pri kraju nakon 3 mjeseca? [wink]
To što je i prodaja rijetka, znak je da se samo čeka okidač za gore a onda će ispod 20% porasta malo tko šta moći kupiti. A i to što vam se čini da ima na prodaji na nekim dionicama puno, to će isto nestati u sekundi jer će to kupiti veliki igrači. Odoh na pivu pošto dionice imam. Vi koji čekate na bidu ili da još padne, trpite i jedite čajne kolutiće. Ja odoh na pivo i ćevape.[thumbsup]
i prije sam reko da je ovaj forum najveće zlo kojim sami sebi štetu nanosimo!
dajemo točan uvid u stanje svijesti ovim poluidiotnim fond managerima i mogu nam lupat kontru dok god nešto ne promjenimo!
u većini poslova u HR nije bitno ne/znanje (zato nam i jest ovako), nego samo dobre veze i poznanstva, rodovi i sl. Izgleda da slični principi upravljaju i hrv. burzom. Tragično[bye]
Jest tragično ali kolega, to je odavno već poznato. Zato postoji HANFA, USKOK i policija. Ja se nadam da cu dozivjeti dan kad cu vidjeti tipove a la F.Luk. i njemu slicne iza resetaka. Je li to moguce? Budimo realni, trenutno nije. [cry]
wunderkind:
”
prvom prilikom napuštam prčiju jer nisam ulago u znanje da bi me neko karo u mozaq!”
slabo si ulagao u znanje kad se ovom čudiš.
a i dugoročno ulaganje … što je već pri kraju nakon 3 mjeseca? [wink]
ej, al ovdje se radi o organiziranom kriminalu!
ja sam lijepo piso da di oni uđu ja idem van i tako je i bilo!
jedino što sam debil vjerovo u migros da bi mogo proć, a i bilo je napeto do kraja! [lol]
neka objasne zašto su upucali tolike pare u dionice u 12tom mjesecu?
imam ja objašnjenje, pa pokupovali su svoje portfelje, rodbine, prijatelja, pametnih koji su skužili il znali igru, zrokali tržište i isto će ponovit i tako u krug!
simple as that, vjerojatno bi se i ja toga dosjetio da radim da imam moć i neka budala ala samodol mi dozvoli il im neko napokon jednom uspije stat na kraj!
dok ne padne n glava nema ovdje sreće!
Ili kao islanđani…
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=c4e8d22c-c858-46db-9d9a-f6f84173ac27&ref=lastadd
Ša se bunite, pa Crobex je u plusu!![lol]
Ako ne raste sada neće više ni rasti, bar ne u dužem roku, pa ako je nekome novac potreban, bolje da ga izvuće dok još može. Naše tržište ovisi o fondovima koji spašavaju svoju guz…, i baš njih briga za nas……
bezveze…kaj bi izlazio sa minusom.?
a kak mislis da fondovi spasavaju svoju guzicu?
svi su u minusu jer je kriza. treba cekati…
ej, al ovdje se radi o organiziranom kriminalu!
…
dok ne padne n glava nema ovdje sreće!
Everybody be cool this is a robbery!
Any of you fuckin’ pricks move and I’ll execute every motherfucking last one of you.