Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

dookie:

Kad on nesto hvali onda je to sigurni rezi i bjezi signal

Ovo nije hvaljenje da će Crobex do kraja godine biti 4200 bodova . To je kuđenje. I najgori forumaš je bolji analitičar od tog smeća. Kad se uopće stigne što učiti i raditi kad se bavi s tolikim hobijima i još mijenja pelene kćeri. Ja ne stignem niti na WC.On radi za mafiju i za rušenje Crobexa. Pazi , sad je našao Rumunjsku i Bugarsku. Crobex će biti i 5000 minimum i to ubrzo.
Pa ak sam u pravu nek njega smijene a meni daju posao, To bi bilo OK, zar ne?
P.S. I jasno je da čim ima malo dionica i to većinom krive, da mu paše pad.
Jer ovo što kaže za Crobex na 4200 bodova je ustvari poruka prodajte dionice i novce dajte na oročenje.

Koliko ima zlobe na ovom forumu…..pa svi su nesto sretni da sve pada,da svi gubimo novce…. Punoje tulikova koji rade u bankama,fondovima,investicijskim kućama i rade za svog gazdu.Znaći pišu loše,drukaju,čitaku forum igazdi prenose kaj treba da se radi.Odnosno kaj mi svi mislimo.Pa ljudi dajte još neke podatke da im bude još lakše,koliko tko ima dionica,kojih,kredita,godina…. Katastrofa.

Nije istina ludlum. Nikad svi ne razmišljaju jednako.
A o tome da li će se netko iskrcati, može i bez pogled na forum. Npr. OMF

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

I siguran sam da se Stojić iskrcao prije pada. Ovo za dugoročno nek priča djeci u vrtiću.A dugoročni pušioničar sam ja i puno nas. Ali samo trenutno, doći ćemo mi na svoje.

Evo stavio ja 300 kom na kupnju DLKV kad ga već Stojić toliko hvali. Ali čim ga on nema u portfelju dobar je.[thumbsup]

KOLEGA LUDLUM JE TU U POTPUNOSTI U PRAVU, s obzirom na razvoj događaja sve upućuje da je to apsolutna istina, kao imaju u svom vlasništvu dionice i kažu tipa joj, ne mislim da će to ostati na ovim razinama ići će to dole i to za dionice koje imaju u svom portfelju!!!???

Osluškuju bilo, i svoj naum provode, e sada da li je to kazneno djelo ili ne to bi trebale malo institucije pronjuškati da li i tko od njih piše i pod kojim nickovima!!!???

Došlo bi se vjerujem do interesntnih činjenica, barem ja tako vjerujem.[angry] [angry] [angry]

otkud samo stižu nalozi na prodaju na JDPL i HT-u

Alien: ” dookie: ” ” Kad on nesto hvali onda je to sigurni rezi i bjezi signal ” Ovo nije hvaljenje da će Crobex do kraja godine biti 4200 bodova . To je kuđenje. I najgori forumaš je bolji analitičar od tog smeća. Kad se uopće stigne što učiti i raditi kad se bavi s tolikim hobijima i još mijenja pelene kćeri. Ja ne stignem niti na WC.On radi za mafiju i za rušenje Crobexa. Pazi , sad je našao Rumunjsku i Bugarsku. Crobex će biti i 5000 minimum i to ubrzo. Pa ak sam u pravu nek njega smijene a meni daju posao, To bi bilo OK, zar ne? P.S. I jasno je da čim ima malo dionica i to većinom krive, da mu paše pad. Jer ovo što kaže za Crobex na 4200 bodova je ustvari poruka prodajte dionice i novce dajte na oročenje.

bravo majstore[thumbsup]

svaka skola se placa.sto je skola skuplja obrazovanje je kvalitetnije.

preeeestrašno

&

Alien:

dookie:

Kad on nesto hvali onda je to sigurni rezi i bjezi signal

Ovo nije hvaljenje da će Crobex do kraja godine biti 4200 bodova . To je kuđenje. I najgori forumaš je bolji analitičar od tog smeća. Kad se uopće stigne što učiti i raditi kad se bavi s tolikim hobijima i još mijenja pelene kćeri. Ja ne stignem niti na WC.On radi za mafiju i za rušenje Crobexa. Pazi , sad je našao Rumunjsku i Bugarsku. Crobex će biti i 5000 minimum i to ubrzo.
Pa ak sam u pravu nek njega smijene a meni daju posao, To bi bilo OK, zar ne?
P.S. I jasno je da čim ima malo dionica i to većinom krive, da mu paše pad.
Jer ovo što kaže za Crobex na 4200 bodova je ustvari poruka prodajte dionice i novce dajte na oročenje.

Dobivaš besplatne analize i onda još pljuješ po čovjeku.Čovjek procjenjuje fundamentalne vrijednosti firmi što nema veze s cijenom dionica i to radi jako dobro.Naravno zbog svog neznanja investiranja si izgubio novce pa sad svuda tražiš krivca.

akumulacija profita vani pocela…. sad….

otkud samo stižu nalozi na prodaju na JDPL i HT-u

S neba, preko naših bogomdanih fond managera.[thumbsup]
Europa u zelenom
Vaš link

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

tko ce popustiti… na nekim dionicama uzasno veliki bid ask spread

New Report

Close