Stojić: Kupite dionice koje HYPO rasprodaje po većoj cijeni!
[smiley]
Mislim da su fondovi dobro pročitali razmišljanje većine da se na
GFI i NATO-u iskrcaju na većim cijenama.
Po tome nema oporavka još duže.
opa europa drugi dan zaredom zelena, to se zadnji puta desilo prije mjesec i pol kad je dax bio iznad 7000…
jel svemu konacno kraj?
Kad on nesto hvali onda je to sigurni rezi i bjezi signal
Stojić je prije neki dan naglasio da je KOEI idelana za kupovinu. Od tad se netko iživaljava na njoj i ruši ju ko da već nije 30% u minusu unatrag godinu dana.
S obzirom na ludilo u svijetu, pozivnicu, izvješća i prethodna dva dana sa velikim minusima sve osim današnjih +4% bi me i iznenadilo i razočaralo.
bit će dobro ak završimo u plusu osuđeni na milost i nemilost naših fondova. u zadnja 3 mjeseca mi smo van svih tržišnih tokova. čudi me da još nije nitko spomenuo koradea kao glavnog inicijatora pada crobexa u ovom tjednu.[lol] [lol] [lol]
Mislim da su fondovi dobro pročitali razmišljanje većine da se na GFI i NATO-u iskrcaju na većim cijenama. Po tome nema oporavka još duže.
a slušaj, svi su kupovali na većim razinama, pa bi sad glavom bez obzira pobjegli …
slijedi nam igra živaca neko vrijeme … tko izdrži, pričat će …
Kad on nesto hvali onda je to sigurni rezi i bjezi signal
Možda je lukaviji od vas.[thumbsup]
Koliko ima zlobe na ovom forumu…..pa svi su nesto sretni da sve pada,da svi gubimo novce….
Punoje tulikova koji rade u bankama,fondovima,investicijskim kućama i rade za svog gazdu.Znaći pišu loše,drukaju,čitaku forum igazdi prenose kaj treba da se radi.Odnosno kaj mi svi mislimo.Pa ljudi dajte još neke podatke da im bude još lakše,koliko tko ima dionica,kojih,kredita,godina….
Katastrofa.
Plače mi se gledajući ove naloge. Ponavljam: prestrašno!
Kupnje nigdje… Čuva se lova za tko zna šta… Možda da se brani Crobex na 3000…
Koliko ima zlobe na ovom forumu…..pa svi su nesto sretni da sve pada,da svi gubimo novce….
Punoje tulikova koji rade u bankama,fondovima,investicijskim kućama i rade za svog gazdu.Znaći pišu loše,drukaju,čitaku forum igazdi prenose kaj treba da se radi.Odnosno kaj mi svi mislimo.Pa ljudi dajte još neke podatke da im bude još lakše,koliko tko ima dionica,kojih,kredita,godina….
Katastrofa.
pogotovo na temama koji nam je portfelj i top 10.To je dovoljno da pogledaju[smiley]