Sančo: ” GERONIMO: ” Američki glavni INDEXSI u trećem mjesecu završili u plusu.S&P najbolji start u 2Q od 1938.[thumbsup] ” Tako je poglavico to im i ja govorim stalno. Kriza je uskoro gotova, pa ne mislite valjda da je Hypo zapio one novce koje je skupio prodajući sve živo iz portfelja. Čuče oni njima na računu i čekaju za povoljan ulaz. A kad banda krene u shoping mnogima će biti kasno[wink] “ Mislim da ćemo puno brže gore nego što traje ova agonija padanja i padanja…. [cool]
Šta fali ovoj agoniji?
Jesi li gledao film BIG WEDNESDAY?
E ono kad onaj zajaše najveći val na kraju…wow[thumbsup]
TheStyx …… ići ćemo gore poslije 19.05. kada se podijeli URNEBESNA dividenda Ht-a , koja će ujedno biti
i financijska injekcija posrnulim fondovima , a možda ćemo ići i prije, ako BELEX ojača, i oni koji su
tamo odnijeli pare- da ih donese prije doma !
ići ćemo gore poslije 19.05. kada se podijeli URNEBESNA dividenda Ht-a , koja će ujedno biti i financijska injekcija posrnulim fondovima , a možda ćemo ići i prije
Ovo drugo prije
[thumbsup]
Tad bi mogli bit ITNFH (in the near future high) dakle CROBEX na jednoj fer cifri, pa da veliki opet prodaju malima po muskoj cijeni i opet recimo naprave laganu korekciju dozirajuci prodaju onako kako samo oni znaju, i osiguravat se da malima nece ostat pinke kao i sada, jer su trzili u euforiji na 5.000 bodova [bye]
Tak bi ja dirigirio kad bi imao priliku vuc konce [tongue]
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=aa043338-094b-4224-9705-4324e95acf4d&open=sec
[color=blue]Analiza: Bujica odličnih poslovnih rezultata neočekivano potopila Crobex[/color]
Kao što burza ne može stalno rast ,tako ne može ni padati.Slažem se sa davidsom da kad se odluči da ide gore biti će brzo.Skupo će fondovi prodavati ove dionice koje sad krcaju za bagatelu.
citam sva ta dobra izvjesca i ne mogu se odvojiti od dojma da je sve to vec uracunato u dosadasnje cijene dionica …npr dobit tiska je gotovo veca za 500 % a taj tisak je 03.01.2007. iznosio 410 kn da bi 15.10.2007. dostigao okruglih 1700 kn a danjasnja cijena je cc 1200 kn ….svi ovi dobri poslovni rezultati nece utjecati na oporavak burze a jedino pitanje koje se namece …gdje je kraj korekciji hrvatskih dionica ……
Američki glavni INDEXSI u trećem mjesecu završili u plusu.S&P najbolji start u 2Q od 1938.[thumbsup]
rasprodaja je znači gotova ? a biti će još volatilnosti .. ali bolje izgleda nego prije dva tri mjeseca ..
GERONIMO: ” Američki glavni INDEXSI u trećem mjesecu završili u plusu.S&P najbolji start u 2Q od 1938.[thumbsup] ” Tako je poglavico to im i ja govorim stalno. Kriza je uskoro gotova, pa ne mislite valjda da je Hypo zapio one novce koje je skupio prodajući sve živo iz portfelja. Čuče oni njima na računu i čekaju za povoljan ulaz. A kad banda krene u shoping mnogima će biti kasno[wink]
Tako je Sančo
kako nema novaca ako su mirovinski povukli ne znam kolko milijardi iz otvorenih? jesu ih palili na logorskoj vatri?
…ljudi…ne živcirajte se previše…
…imaju fondovi love…i vrlo dobro znaju šta rade…
…zašto zadnjih mjeseci ne ulažu???
…nisu ludi trošiti lovu na skupe dionice kada će uskoro biti potrebna hrpa love za shoping na HT-u i INA-i po diskontnim cijenama…
…zar da to prepuste nekom drugom???…a 7% HT-a nije mala stvar…o ostalom da ne pričam…
…pred nama su dani kada će se zauzimati nove startne pozicije…onaj tko odustane od utrke ili zakasni na start…nema se ćemu nadati…može samo gledati sa tribine…
Ovakav optimizam i euforija diljem svijeta od Azije i Pacifika pa do Amerike mislim da još nismo gledali:
http://www.bloomberg.com/markets/stocks/wei_region3.html
http://www.bloomberg.com/markets/stocks/wei_region1.html
a mi smo jučer bili u banani. Mislim da bi danas bio red da se taj optimizam prelije i na Zagrebačku burzu.
S obzirom na ludilo u svijetu, pozivnicu, izvješća i prethodna dva dana sa velikim minusima sve osim današnjih +4% bi me i iznenadilo i razočaralo.
dobit tiska je gotovo veca za 500 % a taj tisak je 03.01.2007. iznosio 410 kn da bi 15.10.2007. dostigao okruglih 1700 kn a danjasnja cijena je cc 1200 kn ..
410*5=2050 sto znaci da je sada podcijenjen nekih 40% [thumbsup]