…..i još je rekla da je jdos podcijenjen i da će atlanska na 3500 prije ljeta,i Bush kao dvoji između te 2 dionice.
Znači to se on iskrcava iz Atlantske pa druka?![lol]
Jako jako lijepo u usa,još nam Bush donosi pozvnicu nato-a… Dow 12,623.83 +360.94 +2.94% Nasdaq 2,351.97 +72.87 +3.20% S&P 500 1,363.75 +41.05 +3.10% 10 Yr Bond(%) 3.5530% +0.1210
I sad kad kod amera izađu u petak brojke o padu zaposlensti oni krenu
opet malo dole taman kad smo mi mislili okrenut na gore, i znači čorak.
nema2puta:
”
…..i još je rekla da je jdos podcijenjen i da će atlanska na 3500 prije ljeta,i Bush kao dvoji između te 2 dionice.
”
Ja sam čuo da Bush kupuje sve dionice koje Rusi planiraju preuzet. [lol]
Američki glavni INDEXSI u trećem mjesecu završili u plusu.S&P najbolji start u 2Q od 1938.[thumbsup]
Američki glavni INDEXSI u trećem mjesecu završili u plusu.S&P najbolji start u 2Q od 1938.[thumbsup]
Tako je poglavico to im i ja govorim stalno. Kriza je uskoro gotova, pa ne mislite valjda da je Hypo zapio one novce koje je skupio prodajući sve živo iz portfelja. Čuče oni njima na računu i čekaju za povoljan ulaz.
A kad banda krene u shoping mnogima će biti kasno[wink]
Nakon objave vijesti da Bush ide u Hrvatsku ( malu zemlju na brdovitom Balkanu – poznatiju kao Eldorado za ulagače ), burzovni indexi u Americi skočili preko 3% !!!
misko:
”
nema2puta:
”
”
”
znaći i adpl je na meti
Ja sam čuo da Bush kupuje sve dionice koje Rusi planiraju preuzet. [lol]
[lol]
GERONIMO: ” Američki glavni INDEXSI u trećem mjesecu završili u plusu.S&P najbolji start u 2Q od 1938.[thumbsup] ” Tako je poglavico to im i ja govorim stalno. Kriza je uskoro gotova, pa ne mislite valjda da je Hypo zapio one novce koje je skupio prodajući sve živo iz portfelja. Čuče oni njima na računu i čekaju za povoljan ulaz. A kad banda krene u shoping mnogima će biti kasno[wink]
Mislim da ćemo puno brže gore nego što traje ova agonija padanja i padanja….
[cool]
Sančo:
”
GERONIMO: ” Američki glavni INDEXSI u trećem mjesecu završili u plusu.S&P najbolji start u 2Q od 1938.[thumbsup] ” Tako je poglavico to im i ja govorim stalno. Kriza je uskoro gotova, pa ne mislite valjda da je Hypo zapio one novce koje je skupio prodajući sve živo iz portfelja. Čuče oni njima na računu i čekaju za povoljan ulaz. A kad banda krene u shoping mnogima će biti kasno[wink]
”
Mislim da ćemo puno brže gore nego što traje ova agonija padanja i padanja….
[cool]
Zato ja stalno skupljam ( iako mi neki ne vjeruju ) jer oporavak može krenuti iznenada kad se više nitko ne nada oporavku ( to je uvijek tako )
[thumbsup]
Nakon objave vijesti da Bush ide u Hrvatsku ( malu zemlju na brdovitom Balkanu – poznatiju kao Eldorado za ulagače ), burzovni indexi u Americi skočili preko 3% !!!
Evo zaustavio se Dow 12,656.80 +393.91 +3.21%
trava13579:
”
”
Evo zaustavio se Dow 12,656.80 +393.91 +3.21%
da ,srecom da ne rade vise jel bi osli na 4%[undecid]
Imam neki filing da cemo sutra otici gore jedino ako europa ne krene u preveliku akumulaciju dobiti od danas (znaci ako se ne zacrveni pa pozeleni dva dana zaredom nakon vise on mjesec dan)… to bi znacilo promjenu trenda i odvajanje od ove zabokrecine do sada (mozda…)
jos ako nato vrati kojeg stranca na zse tko zna… mozda pocnu se dogadjati i ljepe stvari… makar sumnjam