Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

…..i još je rekla da je jdos podcijenjen i da će atlanska na 3500 prije ljeta,i Bush kao dvoji između te 2 dionice.

Znači to se on iskrcava iz Atlantske pa druka?![lol]

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Jako jako lijepo u usa,još nam Bush donosi pozvnicu nato-a… Dow 12,623.83 +360.94 +2.94% Nasdaq 2,351.97 +72.87 +3.20% S&P 500 1,363.75 +41.05 +3.10% 10 Yr Bond(%) 3.5530% +0.1210

I sad kad kod amera izađu u petak brojke o padu zaposlensti oni krenu
opet malo dole taman kad smo mi mislili okrenut na gore, i znači čorak.

nema2puta:

…..i još je rekla da je jdos podcijenjen i da će atlanska na 3500 prije ljeta,i Bush kao dvoji između te 2 dionice.

Ja sam čuo da Bush kupuje sve dionice koje Rusi planiraju preuzet. [lol]

No respect

Američki glavni INDEXSI u trećem mjesecu završili u plusu.S&P najbolji start u 2Q od 1938.[thumbsup]

SAM PROTIV SVIH

Američki glavni INDEXSI u trećem mjesecu završili u plusu.S&P najbolji start u 2Q od 1938.[thumbsup]

Tako je poglavico to im i ja govorim stalno. Kriza je uskoro gotova, pa ne mislite valjda da je Hypo zapio one novce koje je skupio prodajući sve živo iz portfelja. Čuče oni njima na računu i čekaju za povoljan ulaz.

A kad banda krene u shoping mnogima će biti kasno[wink]

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

Nakon objave vijesti da Bush ide u Hrvatsku ( malu zemlju na brdovitom Balkanu – poznatiju kao Eldorado za ulagače ), burzovni indexi u Americi skočili preko 3% !!!

time is the great teacher, but unfortunately it kills all of its students

misko:

nema2puta:

znaći i adpl je na meti

Ja sam čuo da Bush kupuje sve dionice koje Rusi planiraju preuzet. [lol]

[lol]

krepat ma ne molat-tako je tele i postupalo.da san bar bio paničar....

GERONIMO: ” Američki glavni INDEXSI u trećem mjesecu završili u plusu.S&P najbolji start u 2Q od 1938.[thumbsup] ” Tako je poglavico to im i ja govorim stalno. Kriza je uskoro gotova, pa ne mislite valjda da je Hypo zapio one novce koje je skupio prodajući sve živo iz portfelja. Čuče oni njima na računu i čekaju za povoljan ulaz. A kad banda krene u shoping mnogima će biti kasno[wink]

Mislim da ćemo puno brže gore nego što traje ova agonija padanja i padanja….
[cool]

Glasnogovornik IGH na neodređeno

Sančo:

GERONIMO: ” Američki glavni INDEXSI u trećem mjesecu završili u plusu.S&P najbolji start u 2Q od 1938.[thumbsup] ” Tako je poglavico to im i ja govorim stalno. Kriza je uskoro gotova, pa ne mislite valjda da je Hypo zapio one novce koje je skupio prodajući sve živo iz portfelja. Čuče oni njima na računu i čekaju za povoljan ulaz. A kad banda krene u shoping mnogima će biti kasno[wink]

Mislim da ćemo puno brže gore nego što traje ova agonija padanja i padanja….
[cool]

Zato ja stalno skupljam ( iako mi neki ne vjeruju ) jer oporavak može krenuti iznenada kad se više nitko ne nada oporavku ( to je uvijek tako )
[thumbsup]

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

Nakon objave vijesti da Bush ide u Hrvatsku ( malu zemlju na brdovitom Balkanu – poznatiju kao Eldorado za ulagače ), burzovni indexi u Americi skočili preko 3% !!!

Evo zaustavio se Dow 12,656.80 +393.91 +3.21%

Glasnogovornik IGH na neodređeno

trava13579:

Evo zaustavio se Dow 12,656.80 +393.91 +3.21%

da ,srecom da ne rade vise jel bi osli na 4%[undecid]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Imam neki filing da cemo sutra otici gore jedino ako europa ne krene u preveliku akumulaciju dobiti od danas (znaci ako se ne zacrveni pa pozeleni dva dana zaredom nakon vise on mjesec dan)… to bi znacilo promjenu trenda i odvajanje od ove zabokrecine do sada (mozda…)
jos ako nato vrati kojeg stranca na zse tko zna… mozda pocnu se dogadjati i ljepe stvari… makar sumnjam

New Report

Close