Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

US Markets Actives Gainers Losers Widely held Dow 30 Apr 1 1:07pm † Change %Change Level

Dow +309.48 +2.52% 12,572.37
NASDAQ +60.41 +2.65% 2,339.51
S&P +34.57 +2.61% 1,357.27

DJ Wilshire 5000 +330.84 +2.48% 13,662.85
Russell 2000 +15.65 +2.27% 703.62
Philadelphia Semiconductor +13.40 +3.90% 357.16
Dow Transports +144.09 +3.01% 4,927.97
Dow Utilities +11.43 +2.39% 490.43
NYSE Composite +221.72 +2.52% 9,019.01
AMEX Composite +7.28 +0.33% 2,239.11
Morningstar Index +77.82 +2.42% 3,294.68

*10yr Note +1.0500 +0.306% 3.537%
*NYMEX Crude Oil +0.27 +0.27% 101.85
Gold -32.20 -3.49% 889.30

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

čarugo otkud ti u ove normalne sate? [lol]

kaj vi pričate
bush dolazi
a crobex izvodi striptiz za strane ulagače

free tibet

Neslužbeni intervju na HRT1 sa novinarkom koja je intervjuirala Busha.
Rekla je da će Amerika pomagati akko je moguće hrvatskoj i da nas prati već dugo.
Kaže dalje da je naš geostrateški položaj vrlo važan, te da će američkih ulaganja biti jako puno
u hrvatsku u narednim godinama.
Još je Bush napomenuo da su njegovi korjeni na ovim prostorima, zato će se malo duže zadržati u hrvatskoj.
[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

kaj vi pričate bush dolazi a crobex izvodi striptiz za strane ulagače

Ovo je kriminal , veliki j… male. A ja se veselio mirovincima , tako mi i treba. Danas sam dao otkaz , u taj fond vise ne uplacujem[angry]

ajmo mi sutra kao ameri [shocked]

P.S.: korisnik je imatelj xxxx dionica D...-R-A i ovo nije poziv .....

kaj oni misle odma danas napast ključne resistance? [lol]

Neslužbeni intervju na HRT1 sa novinarkom koja je intervjuirala Busha.
Rekla je da će Amerika pomagati akko je moguće hrvatskoj i da nas prati već dugo.
Kaže dalje da je naš geostrateški položaj vrlo važan, te da će američkih ulaganja biti jako puno
u hrvatsku u narednim godinama.
Još je Bush napomenuo da su njegovi korjeni na ovim prostorima, zato će se malo duže zadržati u hrvatskoj.
[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]

…..i još je rekla da je jdos podcijenjen i da će atlanska na 3500 prije ljeta,i Bush kao dvoji između te 2 dionice.

krepat ma ne molat-tako je tele i postupalo.da san bar bio paničar....

Sramota je da smo tu di jesmo, … za to nije bilo nikakvog prvog razloga …. vidi se da ne zavisimo niti pratimo ikoju regiju u tolikoj mjeri da smo tu di jesmo … naši mirovinci su nas srušili, i sada kupuju van Hrvatske, a kod nas žele razinu 3.500 da bi se oni natrpali …. sramota! .. u svakoj normalnoj državi ovakve stvari se ipak u nekoj mjeri spriječavaju .. kod nas je ovo organizirani kriminal državnih institucija

Cookie Monster

pa trebalo je to shvatit kad su otkupljivali svoje portfelja u 12tom mjesecu!? [rolleyes]

Ako se sutra ne zazelenimo onda ne znam kad ćemo 🙂

Sramota je da smo tu di jesmo, … za to nije bilo nikakvog prvog razloga …. vidi se da ne zavisimo niti pratimo ikoju regiju u tolikoj mjeri da smo tu di jesmo … naši mirovinci su nas srušili, i sada kupuju van Hrvatske, a kod nas žele razinu 3.500 da bi se oni natrpali …. sramota! .. u svakoj normalnoj državi ovakve stvari se ipak u nekoj mjeri spriječavaju .. kod nas je ovo organizirani kriminal državnih institucija

Je tako je uz potporu vlasti ko je kažnjen za bilo što dosad samo odbravanje od SAMODOLA i ekipe žalosno

New Report

Close