Nisu krivi ni fond menađeri ni nitko drugi već mali koji prodaju. Da ne prodaju nebi izgubili. Ja sam prodao samo Jdos u kojeg stvarno ne vjerujem a i činio mi je samo 3 % portfelja.
Recimo ja sam pratio viro, u dva navrata po preko 500kom po BIDU odjednom.
TO SU MALI?
tenkista: ” Nisu krivi ni fond menađeri ni nitko drugi već mali koji prodaju. Da ne prodaju nebi izgubili. Ja sam prodao samo Jdos u kojeg stvarno ne vjerujem a i činio mi je samo 3 % portfelja. ” Recimo ja sam pratio viro, u dva navrata po preko 500kom po BIDU odjednom. TO SU MALI?
To fondovi sa malim količinama spašavaju živu glavu, ali nikako da ju spase. Najbitnije je da se zaustavi pad uzrokovan lošim GFI-em. Onda slijedi oporavak.
Fondovi mogu dići indeks kako i kada žele i to naročito mirovinci. Ili ga pak ,u najmanju ruku,mogu braniti. Ali se oni ponašaju kao promatrači, a tržište je prepušteno malim ulagačima gdje prevladavaju prodavatelji.
Po meni je upitna uopće transparentnost ovakvog načina trgovanja. Žalosno je danas promatrati indekse u svijetu[cry]
Evo neslužbene vijesti na 2. programu HRT-a da je BUSH odgodio posjet Hrvatskoj zbog sigurnosnih razloga !
Nije šala !
Stari nisi me shvatio a očigledno niti viro nećeš još dugo.
tenkista:
”
Nisu krivi ni fond menađeri ni nitko drugi već mali koji prodaju. Da ne prodaju nebi izgubili. Ja sam prodao samo Jdos u kojeg stvarno ne vjerujem a i činio mi je samo 3 % portfelja.
”
Recimo ja sam pratio viro, u dva navrata po preko 500kom po BIDU odjednom.
TO SU MALI?
Veliki se postavljaju na kupnju. A ko prodaje…??? Mada i to nisu neki extra veliki nalozi
Evo neslužbene vijesti na 2. programu HRT-a da je BUSH odgodio posjet Hrvatskoj zbog sigurnosnih razloga ! Nije šala !
Znači pada crobex na 3000 fino…
Evo neslužbene vijesti na 2. programu HRT-a da je BUSH odgodio posjet Hrvatskoj zbog sigurnosnih razloga ! Nije šala !
Možda sad krenemo zbog toga gore.
Kod nas je to sve uvijek uvrnuto i obrnuto.
A zašto bi pao? Jer je jučer i danas zbog Busha narastao? [lol]
Šteta ovih šahtova,ajme koliko su ih zavarili….
[lol]