imam osjecaj da je i danas iskrcavao neki OIF na zahtjev OMF-a
Pa to se kontinuirano događa od početka siječnja. I nema naznaka da će prestat. Plus toga, mali ulagači se panično povlače iz dionica i OIF-ova. Pitanje je jedino do kada. Do tada, nema nam ni rasta.
Regija kolega, regija. Belex -2,2%, slovenci -1,30%[undecid]
[rolleyes]
Iz tvojeg posta se da zakljucit sljedeca analogija:
Europa zelena, Ameri zeleni, regija crvena = pad
Europa zelena, Ameri crveni, regija zelena = pad
Europa crvena, Ameri zeleni, regija zelena = pad
Naravno dok si bio u dionicama, analogija je bila:
Europa nebitno, Ameri nebitno, regija nebitno = ide to up up
Aj se barem mrvicu zamisli nad svojim ponasanjem..pliz[wink]
Probili (opet) 3800 i idemo dalje… 3.792,46 -1.39%
Crobex nam je u takvom stanju da ga novinari posprdno ubacuju u komentare…danas u jutarnjem komentar o Manđukicu tipa : manđukiceva forma u ovoj godini kao graf CROBEXa!!! [lol] Ja ocekujem popravak ”manđukiceve” forme drugi tjedan [thumbsup]
Za Iveka koji je postao vijest za UBS s napomenom da će to opet izazvati pad…
UBS
31.53 2.73 +9.48%
Imao si pravo, ali ta je vijest izazvala pad samo kod nas, i nigdje drugdje.
BLKL-R-A +54,17%
TEP-R-A +46,67%
ko bi reko za bilokalnik i tep da su tako unosne dionice!
[lol] [cool]
SIMPSON:
”
http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe Cijeli svijet se zeleni, jesmo li mi zadnji zakutak civilizacije ?
”
Regija kolega, regija.
Belex -2,2%, slovenci -1,30%[undecid]
Ne blebeći regija, regija… A što je jučer bilo kad je Belex bio +0,83 a mi -1,58? Ovo ima veze samo sa nama i našim vrlim fond managerima iz OMF koji nikome, ali apsolutno nikome ne odgovaraju. Njih treba pričepiti i da vidiš rasta.
Crobex nam je u takvom stanju da ga novinari posprdno ubacuju u komentare…danas u jutarnjem komentar o Manđukicu tipa : manđukiceva forma u ovoj godini kao graf CROBEXa!!! [lol] Ja ocekujem popravak ”manđukiceve” forme drugi tjedan [thumbsup]
manđukić se boji da ne prođe gore nego da silva…
strah ga je ući u teren, a mora.
koja mora….
Baron: ” SIMPSON: ” http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe Cijeli svijet se zeleni, jesmo li mi zadnji zakutak civilizacije ? ” Regija kolega, regija. Belex -2,2%, slovenci -1,30%[undecid] ” Ne blebeći regija, regija… A što je jučer bilo kad je Belex bio +0,83 a mi -1,58? Ovo ima veze samo sa nama i našim vrlim fond managerima iz OMF koji nikome, ali apsolutno nikome ne odgovaraju. Njih treba pričepiti i da vidiš rasta.
pa jucer nije bila regija, regija….
to je ocito! [cool]