Mislio sam viro sterat u blokadu sa 1 komadom al su taman bili točno iznad.
Da se malo i mi zabavljamo.
jesam vam rekao jucer da cemo danas na nize nego prije dva tjedna… nadam se da pratite moja predvidjanja jer cini se da jos nikad nisam pogrijesio
A kako ćemo sutra, nisam Vas pratio?[lol]
E, da, i petak me zanima… [cool]
kako sve prsti vani, nevjerojatno
i kod nas samo je druge boje naše nebo, možda je loše poslovanje firmi i loše FI ?
ne znam možda nam mjeodavni i ponude neki izgovor.
Crobex precenjen a tko ga je uopće dizao, možeš neku dionicu preplatit a nemreš reč da jaje vredi pol kune a ti ga prošlo prolece placal po dve s mojim novcima , ko je tu lud, Novoselec i bagra ili mi?
Šta je to sa našom burzom ljudi ,jel ovo konačno dno dna
Nakon dva dana preko 1% rasta slijedi pad, a nakon 2 dana pada preko 1% slijedi rast.
Uzorci se ponavljaju na dnu.
To znači da bi sutra “mogli ” rasti, Još se vrtimo oko 3800 bodova, sto je ok.
Jedan korak naprijed, dva nazad. Na žalost je takav trend.
Kad bi meni netko objasnio zašto danas naša burza pada
nema stranog kapitala. To je ono sto je meni logicno zasto pada
Ma ne vjerujem, evo, još neki luzer bi malo Vira, stavio još 500 komada na kupnju… pa tko je tako glup…ulagat u ovog gubitaša…možda netko iz coca cole![cool]
Pa cijeli svijet je, barem onaj “normalni”, u zelenom…[shocked]
imam osjecaj da je i danas iskrcavao neki OIF na zahtjev OMF-a
TheStyx: ” jesam vam rekao jucer da cemo danas na nize nego prije dva tjedna… nadam se da pratite moja predvidjanja jer cini se da jos nikad nisam pogrijesio ” A kako ćemo sutra, nisam Vas pratio?[lol] E, da, i petak me zanima… [cool]
jeee.. ja sam pratio… tocno je predvidio…
@ ratus..
u petak – rast ili pad, ali siguno necemo zavrsiti na danasnjem nivou… [cool]
TheStyx: ” jesam vam rekao jucer da cemo danas na nize nego prije dva tjedna… nadam se da pratite moja predvidjanja jer cini se da jos nikad nisam pogrijesio ” A kako ćemo sutra, nisam Vas pratio?[lol] E, da, i petak me zanima… [cool]
predvidjanja za sljedeci dan (kao i uvijek) dajem navecer kad vidim kak je eu i sad zavrsila. al skroz je jednostavno: ukoliko dolazi neka losa vijest izvana idemo dolje uz nesto veci promet… ako se cak radi i o akumulaciji profita jer je jucer dan zavrsio u plusu vani, opet idemo dolje uz mali promet.
e sad su kod nas malo poremetila godisnja koja kod nekih nisu opravdala ocekivanja pa iako vani idu gore mi idemo dolje…. al opet ce se vratiti na istu pricu iz prvog paragrafa sve do q1
opet, cetvrtak bi mogao donjeti strani kapital i opet zakomplicirati pricu..
svejedno, zbog toga jer su na vidiku hrhtavci koji su spremni prodati jos nize mislim da sutra idemo opet dolje, ukoliko europa otvori crveno (zbog akumulacije profita), ako otvore zeleno to ce naznacavati promjenu trenda nagore