Ma daj, bez brige – sve će bit u redu. Tko preživi ovu godinu na Burzi, pričat će o tome dok je živ, i bit će pametniji kad nova recesija naiđe. Svako zlo za neko dobro. [smiley]
JDPL iskrcavanje do 600kn po bidu. Nadam se da neće ispod 600kn.[undecid] Dionice sa dobrim izvješćima ko da smrde.
Smrde ili se prikazuju kao da smrde.
_Mrzljak_: ” ludlum: ” Nismo ali smo dokazali sad i sami sebi.Da smo nacija sa najvecim lopovima. Možemo mi pljuvati po svima ali smo mi najveci lopovi,prevaranti….Čast izuzecima.Ovo je otimačina novaca svima nama,iskordinirano do zadnjeg detalja. ” ako možeš malo precizirati ? (nije da se ne slažem sa tvrdnjom) ” tvrdnja je odlična u kontekstu da od stoljeća sedmog niko nije uspio nas pokrast više nego sami sebe u par godina! [thumbsup]
To nam je naplata onog rasta u prošloj godini.
Ode VIRO u naplatu, kao i svi Todexi i brodari.
nakon danasnjeg pada slijedi OPRAVAK burze , zalim ave koji su danas prodavali iz bilo kojeg razloga. u americi je kraj crnila sto bi se uskoro trebalo i kod nas osjetiti ali ali. do ljeta stgnacija od jeseno idemo UP[thumbsup]
jesam vam rekao jucer da cemo danas na nize nego prije dva tjedna… nadam se da pratite moja predvidjanja jer cini se da jos nikad nisam pogrijesio
[proud]
Evo, čini se da ova luzerska, gubitaška firma od Vira, da,da, ova katastrofalna firma, još može zanimati kojeg fond menađera da je upucao, u takvog besramnog gubitaša, par milijončeka danas. Evo novih 500 kom na kupnji, pa dajte ljudi prodajte, sada ili nikada.[rolleyes]
nakon danasnjeg pada slijedi OPRAVAK burze , zalim ave koji su danas prodavali iz bilo kojeg razloga. u americi je kraj crnila sto bi se uskoro trebalo i kod nas osjetiti ali ali. do ljeta stgnacija od jeseno idemo UP[thumbsup]
Nadajmo se svi da je tako. Ali kolega,šta ako nije.[embarass]
kako sve prsti vani, nevjerojatno
Možda, samo možda će sutra i kod nas. Samo da ne bude malo sutra…
Ameri deru li ga deru.