Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ma daj, bez brige – sve će bit u redu. Tko preživi ovu godinu na Burzi, pričat će o tome dok je živ, i bit će pametniji kad nova recesija naiđe. Svako zlo za neko dobro. [smiley]

No respect

JDPL iskrcavanje do 600kn po bidu. Nadam se da neće ispod 600kn.[undecid] Dionice sa dobrim izvješćima ko da smrde.

Smrde ili se prikazuju kao da smrde.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

_Mrzljak_: ” ludlum: ” Nismo ali smo dokazali sad i sami sebi.Da smo nacija sa najvecim lopovima. Možemo mi pljuvati po svima ali smo mi najveci lopovi,prevaranti….Čast izuzecima.Ovo je otimačina novaca svima nama,iskordinirano do zadnjeg detalja. ” ako možeš malo precizirati ? (nije da se ne slažem sa tvrdnjom) ” tvrdnja je odlična u kontekstu da od stoljeća sedmog niko nije uspio nas pokrast više nego sami sebe u par godina! [thumbsup]

To nam je naplata onog rasta u prošloj godini.
Ode VIRO u naplatu, kao i svi Todexi i brodari.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

nakon danasnjeg pada slijedi OPRAVAK burze , zalim ave koji su danas prodavali iz bilo kojeg razloga. u americi je kraj crnila sto bi se uskoro trebalo i kod nas osjetiti ali ali. do ljeta stgnacija od jeseno idemo UP[thumbsup]

jesam vam rekao jucer da cemo danas na nize nego prije dva tjedna… nadam se da pratite moja predvidjanja jer cini se da jos nikad nisam pogrijesio
[proud]

Evo, čini se da ova luzerska, gubitaška firma od Vira, da,da, ova katastrofalna firma, još može zanimati kojeg fond menađera da je upucao, u takvog besramnog gubitaša, par milijončeka danas. Evo novih 500 kom na kupnji, pa dajte ljudi prodajte, sada ili nikada.[rolleyes]

nakon danasnjeg pada slijedi OPRAVAK burze , zalim ave koji su danas prodavali iz bilo kojeg razloga. u americi je kraj crnila sto bi se uskoro trebalo i kod nas osjetiti ali ali. do ljeta stgnacija od jeseno idemo UP[thumbsup]

Nadajmo se svi da je tako. Ali kolega,šta ako nije.[embarass]

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

kako sve prsti vani, nevjerojatno

kako sve prsti vani, nevjerojatno

Možda, samo možda će sutra i kod nas. Samo da ne bude malo sutra

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Ameri deru li ga deru.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Dobar FI Konzuma.

No respect

Šta je to sa našom burzom ljudi ,jel ovo konačno dno dna

New Report

Close