Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kako je crobi?

Mea parvitas.

3.823,74 -0.57%

...Imperare sibi maximum imperium est...

Kako je crobi?

3823,07
-0,58%

[emo_cool]

Da li se uopće trguje? Da nije nestalo struje?

I love the Smell of Profits in the Morning

Hebeš moj portfelj…da je dionica udio u dobiti…bio bi milijoner…a ova čmrljaona katastroa…pa ATPL KOEI kao ziceri i PTKM kao dark horz bi mi u normalnoj situaciji morali osigurati mirovinicu a ovako mi se čini da ću i ja na kontejnere[bye]

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

Slabo, nema tri minute transakcije.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Ova je burza super. Nigdje nema boljih fond-menadžera nego kod nas.Samodol je pravi,sve je super.

Da li se uopće trguje? Da nije nestalo struje?

Drži se i opruga se stišće prema dole. Kako se to radi već duži period, trebalo bi doći do popuštanja, a onda se zna što bude kad se oslobodi pritiska. Pogotovo na dionicama sa više nego odličnim financijskim izvješčima ![thumbsup]

u EU ne na kredit, već s GOTOVINOM !

Oil 100.95 -0.63 -0.62
Gold 897.80 -23.70 -2.57

Zlato pada li ga pada,neki dan vrtilo se oko 935$ a danas 897$….
Ima li nešto da mi mali opet ne znamo, a veliki igrači znaju…[thumbsup][thumbsup][thumbsup]

Ima li nešto da mi mali opet ne znamo, a veliki igrači znaju..

da… pravit majmune od nas [cry]

Šta je meni ovo trebalo...

fazan: ” Da li se uopće trguje? Da nije nestalo struje? ” Drži se i opruga se stišće prema dole. Kako se to radi već duži period, trebalo bi doći do popuštanja, a onda se zna što bude kad se oslobodi pritiska. Pogotovo na dionicama sa više nego odličnim financijskim izvješčima ![thumbsup]

Stišću dolje nalozima na prodaju, da se mali iskrcaju.
I u jednom trenutku kad se snetiment burze popravi, odosmo gore 50%.
A šta misliš zašto su neke dionice rasle u 4 i 5 mjesecu 2007. po 100%???
E pa da bi se mogli sada fondovi iskrcavati pola godine.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

katastrofa kako danas izgleda burza

New Report

Close