Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pa šta čitaš to smeće index

ovo je jedna tragikomična situacija….dionice koje imam…poduzeća izbacuju fantastične god. rezultate…upravilu poslovanje je raslo dvoznamenkasto…a cijene dionica niš…čak nema ni jačanja kupnje…

jednostavno…nema kapitala na tržištu…nema slobodnog kapitala…

fundamenti.blog.hr - vjeruj u fundamente! moj skype: markoqc5

Koja borba na DLKV-u oko 975kn.
Prvo pokupe 200 kom po asku, a onda 200 kom po bidu i tako u nedogled.
CROBY -0,45%

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Ma na kraju dana će nam jednostavno reći da je danas 1. travnja i da je sve bila jedna velika za….cija.[lol]

Treba zaradit za jedrenje...zapravo već jesam

ovo je jedna tragikomična situacija….dionice koje imam…poduzeća izbacuju fantastične god. rezultate…upravilu poslovanje je raslo dvoznamenkasto…a cijene dionica niš…čak nema ni jačanja kupnje…

siguran sam da nije riječ o nedostatku kapitala, nego je takav sentiment na tržištu (psihologija). To je prirodni ciklus, jer nijedno tržište zbog xyz razloga ne može pravocrtno rasti, već su korekcije i padovi dio ritma, koji naravno prati stvarno kretanje i razvoj firma. Povod (okidač) je naravno moglo biti povlačenje novca iz OIF-a sa strane mirovinaca, ali i mnogo drugi razloga… Pitanje je kad će veći igrači reagirati, ili će se kretanje tržišta prepustiti inerciji

Slažem se kolega !Otkako je Milanović izgubio izbore oni su jako frustrirani .Svaki uspjeh ove vlade omalovažavaju a propuste dižu u nebesa .Na tom portalu nema pozItivnih vijesti.

Imaju fondovi i mirovinci kapitala i te kako i to svježeg, s.ebali male dioničare, sada se kokošare uglavnom između sebe na malim prometima, dok se ne unište međusobno ili dok se ne namire napokon.

ovo je jedna tragikomična situacija….dionice koje imam…poduzeća izbacuju fantastične god. rezultate…upravilu poslovanje je raslo dvoznamenkasto…a cijene dionica niš…čak nema ni jačanja kupnje… jednostavno…nema kapitala na tržištu…nema slobodnog kapitala…

meni se isto cini da nema kapitala, neki drze dionice i nedaju se unatoc gubitcima, a novih investitora nema…
pesimizam se uvukao medu obicne ljude i ne stavljaju lovu u fondove…

pravo pitanje je: kako promijniti misljenje iz pesimisticnog u optimisticno?

[undecid]

ovo je jedna tragikomična situacija….dionice koje imam…poduzeća izbacuju fantastične god. rezultate…upravilu poslovanje je raslo dvoznamenkasto…a cijene dionica niš…čak nema ni jačanja kupnje… jednostavno…nema kapitala na tržištu…nema slobodnog kapitala…

Ode u Poljsku i Bugarsku…jel Samodol dao kakvo priopćenje o Oćalinku iz AZ-a?

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

markoc5:

meni se isto cini da nema kapitala, neki drze dionice i nedaju se unatoc gubitcima, a novih investitora nema…
pesimizam se uvukao medu obicne ljude i ne stavljaju lovu u fondove…

pravo pitanje je: kako promijniti misljenje iz pesimisticnog u optimisticno?

[undecid]

Mediji su krivi zbog takvog stanja jer stalno lažu a nema nikoga da im zabrani laži.

markoc5:

siguran sam da nije riječ o nedostatku kapitala, nego je takav sentiment na tržištu (psihologija). To je prirodni ciklus, jer nijedno tržište zbog xyz razloga ne može pravocrtno rasti, već su korekcije i padovi dio ritma, koji naravno prati stvarno kretanje i razvoj firma. Povod (okidač) je naravno moglo biti povlačenje novca iz OIF-a sa strane mirovinaca, ali i mnogo drugi razloga… Pitanje je kad će veći igrači reagirati, ili će se kretanje tržišta prepustiti inerciji

hmm pa apostrofirao sam veče igrače..iako ne direktno…

…određeni dio kapitala je napustio naše tržište u jeku krize na kosovu pa srbij…dok drugi, veliki dio, predpostavljam, čami pri omf… oif jednmostavno nemaju dovoljno sredstva da bitnije utječu na tržište dok mi mali investitori, duboko smo ukopani u napšim pozicijama te su izlaci iz takvih vrlo bolni…zna-či čekamo…

fundamenti.blog.hr - vjeruj u fundamente! moj skype: markoqc5

markoc5: ” ovo je jedna tragikomična situacija….dionice koje imam…poduzeća izbacuju fantastične god. rezultate…upravilu poslovanje je raslo dvoznamenkasto…a cijene dionica niš…čak nema ni jačanja kupnje… jednostavno…nema kapitala na tržištu…nema slobodnog kapitala… ” meni se isto cini da nema kapitala, neki drze dionice i nedaju se unatoc gubitcima, a novih investitora nema… pesimizam se uvukao medu obicne ljude i ne stavljaju lovu u fondove… pravo pitanje je: kako promijniti misljenje iz pesimisticnog u optimisticno? [undecid]

kako su zamišali tako i kusaju…
lako je zeznuti male i ugrabiti, a kako opet maloga uvući sa optimizmom….????!!!!

opala!

New Report

Close