Kad naše firme objavljuju izvješća sa 50%-im i većim povećanjem dobiti odosmo mi u minuse i to nakon što je Crobi u minusu u odnosu na zadnjih 365 dana. Za to vrijeme Europljani su zadovoljni sa istim poslovanjem i svi su lagano u plusu. Ma zna se tko koga ovdje… Kaj je trebalo prikazati dobit od 500% za 10% povećanje cijene? Ovdje u Hr očito lud zbunjenoga.
a stize i nova navala losih vijesti…..
A kojih to ?
Referendum za NATO?[thumbsup]
Ma ne, nakon jučerašnjeg i današnjeg sunca sutra bi trebalo biti i malo kiše[lol]
OSIPANJE TRŽIŠTA,
Svjedoci smo činjenice, da su fondovi u nekoliko napada pokušali podići Crobex, nebi li on sam , inercijom
ulagača krenuo naviše. NE IDE ! Razlog tome je osipanje tržišta dizanjem cjenovne ljestvice dionica i ponšanje investitora, uglavnom malih, čiji kapital je PREDUGO ANGAŽIRAN, te čekaju svaku minimalnu priliku, da izađu sa što manje gubitaka.
Nakon reakcije na Braniteljski fond, i općeg raspoloženja, fondovi će pokušati napasti Crobex, i podići
njegov index, AKO ĆE DOĆI DO PREVELIKOG OSIPANJA, PONOVNO ĆE SE CROBEX ZAUSTAVITI.
Fondovi ne smiju potrošiti novac na izlaz ulagača, ako će ih to previše koštati !
Novih investitora nema- kompanije su SUPER – ! stoga ne preostaje drugo nego čekati da se “očisti
tržište ” i postavi na čvrste noge. Isto se dogodilo i u svijetu. Što mislite, da njihovi investitori nisu
krenuli npr. DAX , kao i naši , tj. mi ??? Sve ista priča.
Jesi ti lud čovječe ,ili si popušio silnu lovu pa sad maltretiraš ostale ili si zreo za psihijatrijsko lječenje.
Tko ce na psihijatriju nemam pojma ali ja mislim da necu:
http://www.index.hr/vijesti/clanak/svicarski-ubs-vrtoglavo-udvostrucuje-gubitke/380756.aspx
A sto mislis zasto GFI nisu utjecali na trziste??? Pa i hebeni index pise o tim stvarima onda ti je valjda jasno dokle je doslo….[bye][bye][bye][bye]
Zar su i PBZ, ZABA, KABA itd… imali te gubitke? Reci Ivek po istini.
Pa, mislim ovo što se trenutno dešava na burzi nema veze sa zdravim mozgom niti sa slobodnim tržištem kapitala.
Naše financijske kuće otpisuju evo svaki dan “gubitke”, bilo da je riječ o otkupu vlastitih dionica ili otpisu na drugi način odnosno nagradama članovima uprave. To su prema medijima strahoviti gubitci čak toliki da se većina članova uprava financijskih kuća misli da će ih pozvati na odgovornost ili dati otkaz zbog loših rezultata u prošloj godini.
ANRICOM: ” Jesi ti lud čovječe ,ili si popušio silnu lovu pa sad maltretiraš ostale ili si zreo za psihijatrijsko lječenje. ” Tko ce na psihijatriju nemam pojma ali ja mislim da necu: http://www.index.hr/vijesti/clanak/svicarski-ubs-vrtoglavo-udvostrucuje-gubitke/380756.aspx A sto mislis zasto GFI nisu utjecali na trziste??? Pa i hebeni index pise o tim stvarima onda ti je valjda jasno dokle je doslo….[bye][bye][bye][bye]
@ivek
sto zelis reci?
da su dionice precjenjene?
sto je sad precjenjeno?
ajde nabroji par likvidnijih dionica koje su precjenjene…
ja mislim da ih je dosta podcjenjeno.
Europski plusići su postali i više nego ozbiljni, a o njima index piše kak su im banke u gubicima.???
bye][bye][bye][bye]
Ne bih se htio miješati, ali si me ipak povukao za jezik…
Nakon ove očekivane vijesti, UBS je porastao 6% i to je ono što pokreće evropske indexe danas.