HDEL – mora da se salis!
Hidroelektra niskogradnja završila je 2007. godinu s 12,28 milijuna kuna neto dobiti, koja je u odnosu na 4,98 milijuna kuna dobiti iz prethodne godine, povećana za gotovo 250 posto
Ponavljam, neznam koji put. Nema promjena cijena dionica zbog rezultata. U hrvatskoj “veliki” sve to unaprijed znaju. Možda iskrsne po koje malo iznenađenje na dionici tipa HPDG ali zasad nema nikakvog iznenađenja na blue chipovima.
Ne daju fondovi dionicama sa dobrim GFI em da danas odu gore. Minus na kraju dana zbog tog trpanja prodaje.[bye]
Bemti Rast i gledalicu. Koristi li tko burzovni monitor na Rastu i dali mu radi.
Ja koristim i ne radi mi [angry]
“Cijenim” vase “argumentirane” postove koji obiluju pridjevima vezanim za moju malenkost sto samo govori o kvaliteti “ulagaca” koji ce htjeli ili ne biti izbrisani sa burze. Zivo me zanima sto cete pisati kroz koji mjesec. [lol] [lol] [lol]
Bilo je dobrih GFI pa nisu digla trziste. Sto bi ga moglo doci sada a stize i nova navala losih vijesti…..
Na Ledu stampedo iskrcavanja već minus – 8.18 % još malo i u negativnoj blokadi .[bye][bye][bye][cry][bye]
europa u zelenom, kraj dobrih GFI, kaj treba vise da se krene gore
pa mislim da bi sad moglo gore, jer nafta ce uskoro pasti ispod 100 dolara,
zlato je ispod 900 zelenih, svi metali a i sirovine lete prema dole,
znaci lova koja se spasavala u ti stvarima sada se seliti moze
samo nazad u dionice koje su sad jeftine, a sav taj novac ih mora
dici na razine prije 2008 jer je od tamo i otisao, a onda opet lagano
ivek123: ” Izvjesca ispadaju gora nego su mnogi ocekivali. [bye]
ovo je argumentirana izjava Von Braun
@Vipy @Anricom
“Cijenim” vase “argumentirane” postove koji obiluju pridjevima vezanim za moju malenkost sto samo govori o kvaliteti “ulagaca” koji ce htjeli ili ne biti izbrisani sa burze. Zivo me zanima sto cete pisati kroz koji mjesec. [lol] [lol] [lol]
Bilo je dobrih GFI pa nisu digla trziste. Sto bi ga moglo doci sada a stize i nova navala losih vijesti…..
Jesi ti lud čovječe ,ili si popušio silnu lovu pa sad maltretiraš ostale ili si zreo za psihijatrijsko lječenje.