”
”
gorgija: ” u k…. sad vidio na teletekstu, breaking news burza ne radi do kraja tjedna. bushevo osiguranje skužilo tower i sutra ga evakuiraju da se u njemu smjeste jer im je to kao idealno gnijezdo za kontrolu grada. hajde bar neće padati [thumbsup] ” Čuj, ne bi bilo loše da malo zatvore. Ništa, onda sutra idem malo na godišnji. Jesi siguran da je istina ovo za Burzu? [huh] 01.04.
”
prvi april ..frende [cool]
”
A gle kraj mog posta, frende. [cool]
_Mrzljak_: ” ” prvi april ..frende [cool] ”
” A gle kraj mog posta, frende. [cool]
Ok ok .. oprezan si , pravi investitor [cool] ..
svaku treba informaciju provjeriti ; prvo logičkom analizom , zatim potvrditi vjerodostojnost , istinitost , izvornost .. i tek onda po toj informaciji donijeti odluku …
jao na cnbc niko bulić drobi o hrvatskom turizmu na pidgin englishu! [lol]
da ja sam to već prije koji dan komentirao ..
frajer reklamira Hrvatski turizam sa takvim kvrgavim engleskim ;
a prva kompetencija za turizam su jezici ; i to strani jezici .. a engleski nije među onim koje je teško naučiti ..
jedino se možemo tješiti da su i crnogorci zakupili sličan termin na cnbc-u za reklamu njihovog turizma sa sličnom porukom .. njihov lik je nešto mlađi ali engleski mu je jednako loš ako ne i malo lošiji …
eto za utjehu .. [huh]
Ekskluzivno: Čubi će zabavljati Georgea Busha!
[url=”http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe”%5Deuropa%5B/url%5D opet otvara u minusu – barem ono sto “nas pogadja” (a da to nije pad proizvodnje zita u mozambiku za 1.3%) – DAX i FTSE
Izvjesce Optime vs prospekt.
Nazovite Uskok i pitajte da se obradi Novoselec…
Prihodi prospekta-505 milja kuna, actual 302 milje kuna
Gubitak prospekta-69 milje kuna, actual 128 milje kuna..
Sramota, uzasna sramota sto je ZABA napravila.
Neki ljudi bi trebali odgovarati..
SramoTAAAAAAA!!!!!!!
TAAAA je tehnička analiza?[lol]
A možda je ivek123 opet uvalio neiskusnim dioničarima[huh] jer koliko vidim viro danas na -6,05%
Pitam se kad će prestati neki ljudi sa navlačenjem…
Na Ivekovu zalost, Ivek ostaje u Viru kao dugorocni investitor. Nije bilo planirano ali sadas barem osjecam kao Buffet! [lol]
Nemrete vi iz EU bez zlobe cini mi se. [cool]
Mala zemlja – veliki kompleksi kazu neki. [lol] [lol]
A sada sport i glazba. Izvjesca ispadaju gora nego su mnogi ocekivali. Ja osobno ocekujem borbu za kotu 3000 kroz neko vrijeme. Oni grafovi na trendsignalima uz razvoj situacije u svijetu mi se cine sve izvjesniji.
To Ivek.
Generalno izvjesca su jako dobra uz iznimku sto je i ocekivano PODRAVKA, OPTIMA.
Ostalo je sve vrlo vrlo dobro.
Cak i sa losim izvjescem PODravka vise vrijedi nego ova cijena.
Necemo pretjerivati.
Adris vrijedi minimalno 580 kn sa ovim izvjescem sto je 52% diskont!!!