Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sutra očekujem daljnji pad, zašto?*– ATPL je danas bio na testu hoće li gore, sutra je nastavak iskrcavanja i kapitalizacije. – pucaju certifikati na sve strane – zaključne danas su više nego zadnja cijena, tako da je velika mogućnost da otvorimo u minusu – pogledajte kako se kupnja smanjila na likvidnijim dionicama (INGR, DLKV, ATPL, a više je i nema na PODR, PTKM, VIRO, ULPL). Bojim se pogledati prvih 10 na kupnji na nekim od jačih dionica.

Misim da si potuno fulao prognozu. Ali OK, bumo vidli.

Inače, gotovo sam uvjeren da je pred nama preokret. Ekipa je masovno počela brijat na nekakav “5.val”, šta ti ja znam, svi očekuju nekakav pad do 3200. Sretnem frenda brokera, maminog sineka. On mi veli da će sve najvjerojatnije još dole. Ako ovo nisu signali za UP, onda vam je ne mogu pomoći.

Bok vam!

I'LL BE BACK

Ameri u blagom zelenilu završili,kosooki bi mogli isto tako, dakle sutra bi trebala EU biti u plusu a s njom i mi bar 0,5 -1%. Mislim da je kriticna masa pesimista dostignuta..[thumbsup]

Trgovanje zadnje minute. Neki po asku,a neki duboko po bidu.
Žalosno, kakve igrice.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

imam neki filing da sutra idemo opet dolje ispod ovogodisnje najnize vrijednosti… ako nato ne pomogne u cetvrtak zamislite tko ce trgovati na ZSE sve do objave rezultata za q1… strah me zamisliti do kojih bi razina do tada mogli doci… a jos me vise strah ako q1 ne bude dobar

Polako s objavom godišnjih izvještaja sve će “leći” na svoje mjesto!!!
Što je dobro – dobro je, a što precjenjeno – zna se!
Još će biti korekcije – za pojedine dionice.

Sutra očekujem daljnji pad, zašto?*– ATPL je danas bio na testu hoće li gore, sutra je nastavak iskrcavanja i kapitalizacije. – pucaju certifikati na sve strane – zaključne danas su više nego zadnja cijena, tako da je velika mogućnost da otvorimo u minusu – pogledajte kako se kupnja smanjila na likvidnijim dionicama (INGR, DLKV, ATPL, a više je i nema na PODR, PTKM, VIRO, ULPL). Bojim se pogledati prvih 10 na kupnji na nekim od jačih dionica.

Jako dobar razlog za pad ATPL – vjerojatno takvi zakljucci dolaze sami od sebe sa iskustvom – znaci danas je bila na testu – nisam ni znao da su je danas neki testirali.
Puno sam s ovim naucio od Vas, sva sreca da s nama djelite Vase veliko znanje,ne samo da nista sebicni nego imam osjecaj da bi dali i zadnju kunu za dobrobit dionicara na ovom forumu a i dalje [lol] [lol]

Ovo za certifikate – to je bila takva pucnjava – godinama to necu zaboraviti. [lol] [lol]
Dokaz tome je uzasno velik (ogroman) promet na dionicama koje su pale.

A ovo sto se kupnja smanjila to me najvise smeta – trebat ce joj bar nekoliko godina da se malo
oporavi. [thumbsup]

Jedna moja poznanica se isto tako jako bojala zmija i potrazila je strucnu pomoc koja joj je i pomogla,neznam koliki je Vas strah kad gledate prvih 10 na kupnji ali ako je velik i neizdrziv,mozda bi trebali potraziti neku strucnu pomoc, rijesite se toga.

Pozdrav.

PBZ INVESTOR - nikad vise!

Baron: ” Sutra očekujem daljnji pad, zašto?*– ATPL je danas bio na testu hoće li gore, sutra je nastavak iskrcavanja i kapitalizacije. – pucaju certifikati na sve strane – zaključne danas su više nego zadnja cijena, tako da je velika mogućnost da otvorimo u minusu – pogledajte kako se kupnja smanjila na likvidnijim dionicama (INGR, DLKV, ATPL, a više je i nema na PODR, PTKM, VIRO, ULPL). Bojim se pogledati prvih 10 na kupnji na nekim od jačih dionica. ” Jako dobar razlog za pad ATPL – vjerojatno takvi zakljucci dolaze sami od sebe sa iskustvom – znaci danas je bila na testu – nisam ni znao da su je danas neki testirali. Puno sam s ovim naucio od Vas, sva sreca da s nama djelite Vase veliko znanje,ne samo da nista sebicni nego imam osjecaj da bi dali i zadnju kunu za dobrobit dionicara na ovom forumu a i dalje [lol] [lol] Ovo za certifikate – to je bila takva pucnjava – godinama to necu zaboraviti. [lol] [lol] Dokaz tome je uzasno velik (ogroman) promet na dionicama koje su pale. A ovo sto se kupnja smanjila to me najvise smeta – trebat ce joj bar nekoliko godina da se malo oporavi. [thumbsup] Jedna moja poznanica se isto tako jako bojala zmija i potrazila je strucnu pomoc koja joj je i pomogla,neznam koliki je Vas strah kad gledate prvih 10 na kupnji ali ako je velik i neizdrziv,mozda bi trebali potraziti neku strucnu pomoc, rijesite se toga. Pozdrav.

Šta se svi odma ljutite.
Ja iznesem stav, a vi se sprdate, i nećete da ga pobijete.
Ajde dobro onda, sutra ćemo rasti.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

u k…. sad vidio na teletekstu, breaking news burza ne radi do kraja tjedna.

bushevo osiguranje skužilo tower i sutra ga evakuiraju da se u njemu smjeste jer im je to kao idealno gnijezdo za kontrolu grada.

hajde bar neće padati [thumbsup]

u k…. sad vidio na teletekstu, breaking news burza ne radi do kraja tjedna.

bushevo osiguranje skužilo tower i sutra ga evakuiraju da se u njemu smjeste jer im je to kao idealno gnijezdo za kontrolu grada.

hajde bar neće padati [thumbsup]

Čuj, ne bi bilo loše da malo zatvore. Ništa, onda sutra idem malo na godišnji.

Jesi siguran da je istina ovo za Burzu? [huh]
01.04.

No respect

[lol] [lol] [lol]

Samo se vi smijite, s obzirom na sklonost većine naših medija da nam svakog 1.4. serviraju “šale” ne bih se začudio da neka od tih šala neupućenih novinara zakači i pokoju dionicu, sreća da su investitori na našoj burzi smireni i razumni [rolleyes]

quote=SLK]
gorgija: ” u k…. sad vidio na teletekstu, breaking news burza ne radi do kraja tjedna. bushevo osiguranje skužilo tower i sutra ga evakuiraju da se u njemu smjeste jer im je to kao idealno gnijezdo za kontrolu grada. hajde bar neće padati [thumbsup] ” Čuj, ne bi bilo loše da malo zatvore. Ništa, onda sutra idem malo na godišnji. Jesi siguran da je istina ovo za Burzu? [huh] 01.04.
[/quote]

prvi april ..frende [cool]

New Report

Close