Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

To orphelin:
Kazes da nema sa kim usprediti Vegetu, da sam u krivu za Cokolino.
Doslo izvjesce na zse.hr.
Gubitak hrane i pica 60 milijuna kuna.
Zivjela tvoja Vegeta i Cokolino..
Idem doma.

ma dam ti ja bianco papir pa piši o podravci što želiš i ja ću potpisat, štoviše vjerujem tvojo dobronamjernoj kritici podravke, samo sam htio reći da nemamo pandan vegete u hrvatskoj i šire, eventualno sumamed, a što su od toga napravili je druga pjesma!

fundamentalist

Inovator2:

tigrus: ” na koliko je zavrsio ht? ” Na 323,99KN. Netko pokupovao sve do 323,99Kn u zadnjoj sekundi. Milim da se danas lupaju po glavi oni koji su prodavali na 319KN.

nije mi jasno zasto bi netko uopce prodavao ht za 319…
mislim da ga ne bi trebalo prodavati ispod 350 uopce…
ali eto. ima cudnih na burzi…

pa tigricu eto ja mislim da nebi trebalo dati ispod 500 pa ljudi daju e ali ja nedam,,,

http://www.diplomata.org/diplomata/drzave/index.php?broj=9

Sanader: Ulazak u NATO motor je bržem ulasku u EU
Business.hr/Hina
31.03.2008 18:11
Pročitaj komentare(0)
Premijer Ivo Sanader izjavio je danas da će članice NATO-a, nakon što Hrvatskoj u četvrtak iz Bukurešta upute pozivnicu za članstvo u tom savezu, poslati i poruku Europskoj uniji da Hrvatska ispunjava standarde za članstvo i u Uniji. http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=870b98e1-e809-4e4a-afac-cf402ee5737c&ref=lastadd
[thumbsup]

Još jedan od signala za pad crobexa bar na 3300…
[cool]

beholder: ” blueman: ” I fino PODR taman da ne ode u blokadu minus 9%. Marinac, sramota./ ” kolega, to je sve bilo očekivano, pisao sam prije godinu i pol o tome, što će se desiti kada nestle izađe iz podravke…jedno je pozitivno, uspijeli su nadomjestiti prihode koje su izgubili gubitkom distribucije, ali situacija je po svemu sudeći jako ozbiljna i nepovoljna…prepostavljam da je i ova mršava dobit rezultat belupa, a ne podravke… MEĐUTIM, u svojim sam tada analizama rekao da je to tek priprema za preuzimanje….baci tvrtku na koljena i onda ju preuzmi sistem…. ja mislim da je sada izvjesno da ćemo u ovo vrijeme iduće godine (a možda još i prije) gledati preuzimanje podravke od strane najvjerojatnije nestlea [thumbsup] ” krivo. agrokor ce preuzeti podravku. [bye]

Bolje Agrokor nego Nestle. U svakom slučaju gdje ima puno politike, loši rezultati. Nevjerojatno je da ni Vitaminku nisu kupili.

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=cae886b6-547b-4d32-a62f-1bc0bb7a6025&open=sec

PBZ Invest: Dobri poslovni rezultati nisu vratili investitore na burzu

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=9b5deecb-cba2-4b3c-aac0-ac0f5fb83003&open=sec

Split” dionica Konzuma: 180 za jednu

kako će ovodjelovati na cijnu ostaje da vidimo—neka vrime učini svoje… po meni dosta će odigrati i stanje na burzi te psihologija

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila

up up ATH ATH blokade, blokade. Jesam koju zaboravio Ah da gric, gric

Jesi..best buy, ne moze nego gore, pa stari nebi te ja valjda lagao[wink]
A tek da si vidio konsolidirano izvjesce . .[tongue]

CASH, ZVZD, ATPL, LEDO, PTKM, MRSK. Hic Rhodos, hic salta !!!!

Izvješće, nato, ovo, ono… ništa od toga, sad se valjda čeka brojka
pada zaposlenosti kod amera i onda opet nešto kod amera itd…..
A i za fondove je godina izgubljena i izgleda da samo žmiču svoje crkavice.
I tako to….

28.03.2008. 12:59 ivek123 To je jedino sto sam uzeo danas i od kada sam u cashu – u ova luda vremena. E ,ne bih se složio Mateja s tobom da Ivek nema utjecaj na ZSE… Do 12:59 bilo je oko 500kom dionica kupljeno,a nakon Ivekove izjave 1500kom. Možda slučajnost,ali to je činjenica……

A možda je ivek123 opet uvalio neiskusnim dioničarima[huh] jer koliko vidim viro danas na -6,05%
Pitam se kad će prestati neki ljudi sa navlačenjem…

[emo_cool]

Sutra očekujem daljnji pad, zašto?*– ATPL je danas bio na testu hoće li gore, sutra je nastavak iskrcavanja i kapitalizacije.
– pucaju certifikati na sve strane
– zaključne danas su više nego zadnja cijena, tako da je velika mogućnost da otvorimo u minusu
– pogledajte kako se kupnja smanjila na likvidnijim dionicama (INGR, DLKV, ATPL, a više je i nema na PODR, PTKM, VIRO, ULPL). Bojim se pogledati prvih 10 na kupnji na nekim od jačih dionica.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Samo neka pada … ja čekam nisko, pa tko mi proda, hvala! … inače ovakav pesimizam još nisam vidio na forumu, nažalost to je znak da ćemo uskoro gore.

Cookie Monster

Samo neka pada … ja čekam nisko, pa tko mi proda, hvala! … inače ovakav pesimizam još nisam vidio na forumu, nažalost to je znak da ćemo uskoro gore.

Tako je Saladine, što su forumaši pesimističniji to sam ja optimističniji.

OPORAVAK JE BLIZU!!!!!!!![thumbsup]

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

New Report

Close