Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

blueman: ” I fino PODR taman da ne ode u blokadu minus 9%. Marinac, sramota./ ” kolega, to je sve bilo očekivano, pisao sam prije godinu i pol o tome, što će se desiti kada nestle izađe iz podravke…jedno je pozitivno, uspijeli su nadomjestiti prihode koje su izgubili gubitkom distribucije, ali situacija je po svemu sudeći jako ozbiljna i nepovoljna…prepostavljam da je i ova mršava dobit rezultat belupa, a ne podravke… MEĐUTIM, u svojim sam tada analizama rekao da je to tek priprema za preuzimanje….baci tvrtku na koljena i onda ju preuzmi sistem…. ja mislim da je sada izvjesno da ćemo u ovo vrijeme iduće godine (a možda još i prije) gledati preuzimanje podravke od strane najvjerojatnije nestlea [thumbsup]

Znam, pisao sam ja na podravci nasiroko.
Gadi mi se sve to kako je odigrano, i kako se raspordaje drzavni portfelj za nista.
Firma u zadnjih 5 godina nije napravili nista, apsolutno nista.
Jedna od najgorih hrvatskih tvrtki, evo odgovorno tvrdim.
Dok su drugi preuzimali po regiji za male pare oni su vagali, gledali, organski rasli sa Vegetom koju samo moja baba koristi, cokolinom koji je nista posebno, studenom koju Jana pare na sve strane.

Podravka je mogla rasti kao Agrokor da nema drzave i politike, nezalost.
Sada imamo mrtvo puhalo../

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Sutra bi znali dobro rasti, jer je danas Crobex bio u crvenom, a Amerika se sva zeleni:
http://finance.yahoo.com/intlindices?e=americas

tigrus: ” na koliko je zavrsio ht? ” Na 323,99KN. Netko pokupovao sve do 323,99Kn u zadnjoj sekundi. Milim da se danas lupaju po glavi oni koji su prodavali na 319KN.

nije mi jasno zasto bi netko uopce prodavao ht za 319…
mislim da ga ne bi trebalo prodavati ispod 350 uopce…
ali eto. ima cudnih na burzi…

Gadi mi se sve to kako je odigrano, i kako se raspordaje drzavni portfelj za nista. Firma u zadnjih 5 godina nije napravili nista, apsolutno nista. Jedna od najgorih hrvatskih tvrtki, evo odgovorno tvrdim. Dok su drugi preuzimali po regiji za male pare oni su vagali, gledali, organski rasli sa Vegetom koju samo moja baba koristi, cokolinom koji je nista posebno, studenom koju Jana pare na sve strane. Podravka je mogla rasti kao Agrokor da nema drzave i politike, nezalost. Sada imamo mrtvo puhalo../

slažem se u potpunosti. komunistički mastodont.

I'LL BE BACK

Sutra bi znali dobro rasti, jer je danas Crobex bio u crvenom, a Amerika se sva zeleni: http://finance.yahoo.com/intlindices?e=americas

To majstore, objasni ljudima da je Latinska Amerika od presudne vaznosti za ZSE[thumbsup][lol]

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

Inovator2: ” Sutra bi znali dobro rasti, jer je danas Crobex bio u crvenom, a Amerika se sva zeleni: http://finance.yahoo.com/intlindices?e=americas ” To majstore, objasni ljudima da je Latinska Amerika od presudne vaznosti za ZSE[thumbsup][lol]

Kakva Latinska Amerika, pa pogledaj si malo bolje što se zeleni, barem za sada:
http://www.bloomberg.com/markets/stocks/wei_region1.html

A i futures indexi su to nagovještavali još u 13 sati danas, a i to sam već pisao negjde oko 13 sati.

Što se pak Latinske Amerike tiče, ona se crveni, a ne da se zeleni.

Inovator2: ” Sutra bi znali dobro rasti, jer je danas Crobex bio u crvenom, a Amerika se sva zeleni: http://finance.yahoo.com/intlindices?e=americas ” To majstore, objasni ljudima da je Latinska Amerika od presudne vaznosti za ZSE[thumbsup][lol]

Da samo to.
Mugabe izgubio izbore.
Zivio slobodni Zimbabwe.
Sutra idemo 2% zato up..
up up
ATH ATH
blokade, blokade.

Jesam koju zaboravio
Ah da
gric, gric

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

beholder:

blueman: ” I fino PODR taman da ne ode u blokadu minus 9%. Marinac, sramota./ ” kolega, to je sve bilo očekivano, pisao sam prije godinu i pol o tome, što će se desiti kada nestle izađe iz podravke…jedno je pozitivno, uspijeli su nadomjestiti prihode koje su izgubili gubitkom distribucije, ali situacija je po svemu sudeći jako ozbiljna i nepovoljna…prepostavljam da je i ova mršava dobit rezultat belupa, a ne podravke… MEĐUTIM, u svojim sam tada analizama rekao da je to tek priprema za preuzimanje….baci tvrtku na koljena i onda ju preuzmi sistem…. ja mislim da je sada izvjesno da ćemo u ovo vrijeme iduće godine (a možda još i prije) gledati preuzimanje podravke od strane najvjerojatnije nestlea [thumbsup]

Znam, pisao sam ja na podravci nasiroko.
Gadi mi se sve to kako je odigrano, i kako se raspordaje drzavni portfelj za nista.
Firma u zadnjih 5 godina nije napravili nista, apsolutno nista.
Jedna od najgorih hrvatskih tvrtki, evo odgovorno tvrdim.
Dok su drugi preuzimali po regiji za male pare oni su vagali, gledali, organski rasli sa Vegetom koju samo moja baba koristi, cokolinom koji je nista posebno, studenom koju Jana pare na sve strane.

Podravka je mogla rasti kao Agrokor da nema drzave i politike, nezalost.

“Ne sikiram se…HAKUNA MATATA…. Umjesto sto svi laprdate tipa IDE TO GORE napravite ovo:Umjesto Milke i Lindta kupujte Dorinu. Umjesto Chio kupujte Franck. Umjesto Vipa-prebacite fiksnu i mobilnu na HT, brzi internet Iskon. Umjesto stranih sugavih vina kupujte Kutjevacku Grasevinu. Umjesto Persila koristite Faks Helizim”
Da je prof. Zlata Bartl rođena u Americi danas bi Buffet imao 49 posto njene firme i bio presretan sa ostvarenim, imala bi zlata u prahu koliko je trenutno vegete u prodaji…a i za čokolino si u krivu, ali sve bi to bilo de gustibus non est disputandum da ne svijetli tvoj potpis kao krijesnica u noći…
ma što se od tvojih uzdanica može mjeriti sa navedenim stranim pretendentima, izuzev ove telekomunikacijske epizode… da si u potpis stavio vegetu ne bi ju imao s čim ni usporediti, eventualno da kažeš cijeli asortiman kotanyi začina.
Uglavnom drži se tržišta, zakonitosti, k/p, trendova,fundamenata – onoga što ti dobro ide ali ovakve “prehrambene” besmislice ne bi prošle ni u malnarovom nightmare stage-u!

fundamentalist

To majstore, objasni ljudima da je Latinska Amerika od presudne vaznosti za ZSE[thumbsup][lol]

Na osnovu futures indexa i predviđanja pozitivnog Crobexa za sutra, danas sam i kupio Jadroplov.
Osim toga javi se sutra pa ćeš vidjeti da će Crobex biti u zelenom. No dobro, barem se nadam da će tako biti.

PS: I nisam onaj koji je danas dignuo cijenu Jadroplovu na 645KN, jer nemam toliko love. Ali drago mi je da je to netko učinio.

To orphelin:
Kazes da nema sa kim usprediti Vegetu, da sam u krivu za Cokolino.
Doslo izvjesce na zse.hr.
Gubitak hrane i pica 60 milijuna kuna.
Zivjela tvoja Vegeta i Cokolino..
Idem doma.

blueman: Podravka je mogla rasti kao Agrokor da nema drzave i politike, nezalost.

Obzirom koga imaju za predsjednika Nadzornog odbora to je još super. Agrokor bi čudo napravio od te tvrtke.[bye]

New Report

Close