sampras:
”
Kupujte Luku Ploče ako se mislite bar malo oporaviti od ovih minusa. cijena je badava+dokap
”
Kako misliš badava???
U ovo vrijeme ne pali 100% povećanje dobiti, a kamoli dokapitalizacija.
Dokap će ići po nominali od 400 kuna, vrijeme ističe ko uđe uđe.
Baron: ” sampras: ” Kupujte Luku Ploče ako se mislite bar malo oporaviti od ovih minusa. cijena je badava+dokap ” Kako misliš badava??? U ovo vrijeme ne pali 100% povećanje dobiti, a kamoli dokapitalizacija. ” Dokap će ići po nominali od 400 kuna, vrijeme ističe ko uđe uđe.
Nikakav link, podaci o dokapu?
U ovo vrijeme ću prije prodavati LKPC nego kupovati. Veći minus mi ne treba.
A da se lako možeš zaje… to je vrlo moguće.
Nažalost negativan trend nikako da se okrene. GFI koja smo očekivali da okrenu trend su nažalost samo zaustavila pad CROBEX-a. Pozitivne vijesti samo služe kao potpora da ne padamo dublje. sad smo ispucali GFI koja su uglavnom dobra. slijedeći target je pozivnica za NATO. Vidjeti ćemo kako će to utjecati na raspoloženje investitora.
Jeli se to Zdenka zapalila
sampras:
”
Baron: ” sampras: ” Kupujte Luku Ploče ako se mislite bar malo oporaviti od ovih minusa. cijena je badava+dokap ” Kako misliš badava??? U ovo vrijeme ne pali 100% povećanje dobiti, a kamoli dokapitalizacija. ” Dokap će ići po nominali od 400 kuna, vrijeme ističe ko uđe uđe.
”
Nikakav link, podaci o dokapu?
U ovo vrijeme ću prije prodavati LKPC nego kupovati. Veći minus mi ne treba.
A da se lako možeš zaje… to je vrlo moguće.
Pa zar ti nije dovoljan pokazatelj kad sve pada da oni idu gore.
Kako je lijepo vidjet skriveni nalog na atpl ali ovaj put na kupnji[smiley]
Taj je već pri kraju, i onda zna se šta slijedi…
Baron: ” sampras: ” Baron: ” sampras: ” Kupujte Luku Ploče ako se mislite bar malo oporaviti od ovih minusa. cijena je badava+dokap ” Kako misliš badava??? U ovo vrijeme ne pali 100% povećanje dobiti, a kamoli dokapitalizacija. ” Dokap će ići po nominali od 400 kuna, vrijeme ističe ko uđe uđe. ” Nikakav link, podaci o dokapu? U ovo vrijeme ću prije prodavati LKPC nego kupovati. Veći minus mi ne treba. A da se lako možeš zaje… to je vrlo moguće. ” Pa zar ti nije dovoljan pokazatelj kad sve pada da oni idu gore.
Ko na VIRU u petak jel?
koliko % portfelja predlazes da se ulozi u LKPC?
sampras:
”
Baron: ” sampras: ” Baron: ” sampras: ” Kupujte Luku Ploče ako se mislite bar malo oporaviti od ovih minusa. cijena je badava+dokap ” Kako misliš badava??? U ovo vrijeme ne pali 100% povećanje dobiti, a kamoli dokapitalizacija. ” Dokap će ići po nominali od 400 kuna, vrijeme ističe ko uđe uđe. ” Nikakav link, podaci o dokapu? U ovo vrijeme ću prije prodavati LKPC nego kupovati. Veći minus mi ne treba. A da se lako možeš zaje… to je vrlo moguće. ” Pa zar ti nije dovoljan pokazatelj kad sve pada da oni idu gore.
”
Ko na VIRU u petak jel?
Dobro zapamti šta sam ti govorio za manje od mjesec dana ću te posjetiti na ovaj naš razgovor.