Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

sampras:

Kupujte Luku Ploče ako se mislite bar malo oporaviti od ovih minusa. cijena je badava+dokap

Kako misliš badava???
U ovo vrijeme ne pali 100% povećanje dobiti, a kamoli dokapitalizacija.

Dokap će ići po nominali od 400 kuna, vrijeme ističe ko uđe uđe.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Burza stoji tako da iz svega treba izlazit , a ne ulazit.[undecid]

Baron: ” sampras: ” Kupujte Luku Ploče ako se mislite bar malo oporaviti od ovih minusa. cijena je badava+dokap ” Kako misliš badava??? U ovo vrijeme ne pali 100% povećanje dobiti, a kamoli dokapitalizacija. ” Dokap će ići po nominali od 400 kuna, vrijeme ističe ko uđe uđe.

Nikakav link, podaci o dokapu?
U ovo vrijeme ću prije prodavati LKPC nego kupovati. Veći minus mi ne treba.
A da se lako možeš zaje… to je vrlo moguće.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Nažalost negativan trend nikako da se okrene. GFI koja smo očekivali da okrenu trend su nažalost samo zaustavila pad CROBEX-a. Pozitivne vijesti samo služe kao potpora da ne padamo dublje. sad smo ispucali GFI koja su uglavnom dobra. slijedeći target je pozivnica za NATO. Vidjeti ćemo kako će to utjecati na raspoloženje investitora.

Jeli se to Zdenka zapalila

Kako je lijepo vidjet skriveni nalog na atpl ali ovaj put na kupnji[smiley]

[emo_cool]

sampras:

Baron: ” sampras: ” Kupujte Luku Ploče ako se mislite bar malo oporaviti od ovih minusa. cijena je badava+dokap ” Kako misliš badava??? U ovo vrijeme ne pali 100% povećanje dobiti, a kamoli dokapitalizacija. ” Dokap će ići po nominali od 400 kuna, vrijeme ističe ko uđe uđe.

Nikakav link, podaci o dokapu?
U ovo vrijeme ću prije prodavati LKPC nego kupovati. Veći minus mi ne treba.
A da se lako možeš zaje… to je vrlo moguće.

Pa zar ti nije dovoljan pokazatelj kad sve pada da oni idu gore.

Kako je lijepo vidjet skriveni nalog na atpl ali ovaj put na kupnji[smiley]

Taj je već pri kraju, i onda zna se šta slijedi…

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Baron: ” sampras: ” Baron: ” sampras: ” Kupujte Luku Ploče ako se mislite bar malo oporaviti od ovih minusa. cijena je badava+dokap ” Kako misliš badava??? U ovo vrijeme ne pali 100% povećanje dobiti, a kamoli dokapitalizacija. ” Dokap će ići po nominali od 400 kuna, vrijeme ističe ko uđe uđe. ” Nikakav link, podaci o dokapu? U ovo vrijeme ću prije prodavati LKPC nego kupovati. Veći minus mi ne treba. A da se lako možeš zaje… to je vrlo moguće. ” Pa zar ti nije dovoljan pokazatelj kad sve pada da oni idu gore.
[/b]

Ko na VIRU u petak jel?

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

@sampras

koliko % portfelja predlazes da se ulozi u LKPC?

sampras:

Baron: ” sampras: ” Baron: ” sampras: ” Kupujte Luku Ploče ako se mislite bar malo oporaviti od ovih minusa. cijena je badava+dokap ” Kako misliš badava??? U ovo vrijeme ne pali 100% povećanje dobiti, a kamoli dokapitalizacija. ” Dokap će ići po nominali od 400 kuna, vrijeme ističe ko uđe uđe. ” Nikakav link, podaci o dokapu? U ovo vrijeme ću prije prodavati LKPC nego kupovati. Veći minus mi ne treba. A da se lako možeš zaje… to je vrlo moguće. ” Pa zar ti nije dovoljan pokazatelj kad sve pada da oni idu gore.

Ko na VIRU u petak jel?

Dobro zapamti šta sam ti govorio za manje od mjesec dana ću te posjetiti na ovaj naš razgovor.

New Report

Close