Ova burza je postala ogledni primjerak žabokrečine u svjetskim okvirima
…tko neće da bude žaba…neka se smrzne…a mi ćemo drugovi lijepo u mulj pa da prezimimo…nekako…
Naši fond mangeri su odlučili ne kupovati jer je vani u crvenom. Kad vani krenu gore, onda će neki vanjski fondovi prodavati udjele u Hr kako bi pojačali pozicije u “jeftinim” dionicama na svojem tržištu….
Naši fond manageri će i dalje čekati jer ovi sad prodaju, pa će možda biti još jeftinije….
Kada se na kraju napokon i to desi da naše dionice narastu 20-30% tada će se i naši fond maheri uključiti kupovati….
Ode DLKV u ponor. Fondovi rokaju po bidu.
da , opasni fondovi…[shocked] s 700k ruđe dlkv…bu hu……ova cijena dođe ko šamar budali…
Baron: ” Ode DLKV u ponor. Fondovi rokaju po bidu. ” da , opasni fondovi…[shocked] s 700k ruđe dlkv…bu hu……ova cijena dođe ko šamar budali…
Ako je LEDU dovoljno 2 milje kuna da digne za 10%, onda je i DLKV-u dovoljno 1 milja kuna da padne.
BELEX u plusu, također i janezi
Napisao sam danas čim smo stratali da će i Evropa i USA najvjerojatnije završiti u zelenom iako su startali crveno i to se sada i ostvaruje. Ali sam bio brisan, vjerojatno ću bit i sada. Optimizam je zabranjen na forumu.
Napisao sam danas čim smo stratali da će i Evropa i USA najvjerojatnije završiti u zelenom iako su startali crveno i to se sada i ostvaruje. Ali sam bio brisan, vjerojatno ću bit i sada. Optimizam je zabranjen na forumu.
Jedino nama na Crobexu nema zelenila. Mizeran promet, minus, općenito koma od situacije. Ja stvarno ne znam kako bi se stanje moglo popraviti.
Ovo je za pop….,pakaj rede tifondmanageri?Tko su ti ljudi,bas me zanima ime i prezime tih osoba koji utjecu na ovakvo uništavanje naših kompanija…..
Pa kaj se treba još dogoditi da počnu kupovati?
E žalosno je kad svoje uništavaš.
Pa zar je i ovo moguće?
BELEX u plusu, također i janezi
Pa normalno da su u plusu kad će im zemlja u susjedstvu biti pozvana u NATO a Bush im dolazi u susjedstvo pa je to dobar znak za širu regiju.[lol]
Baron: ” BELEX u plusu, također i janezi ” Pa normalno da su u plusu kad će im zemlja u susjedstvu biti pozvana u NATO a Bush im dolazi u susjedstvo pa je to dobar znak za širu regiju.[lol]
[lol] [lol] [lol] [lol]