mateja: ” Opet se dobro tuče po atlantskoj..ide novi krug a kupnja se non stop veča…rekla sam jučer da dionica postaje zanimljiva tek kad krene vlak, a da bi ljudi gledali fundamente, baš njih briga za to[yawn] ” Nisam baš siguran da FA ne djeluje.Dobri izvještaji dižu dionicu kao kod ATPL,a loši kao VDKT i ULPL padaju. Međutim,ima ih koji prkose zakonitostima.KOEI nakon velikog povećanja dobiti stagnira ili čak pada,dok HDEL i pored lošijeg izvještaja raste.O tome ipak odlućuju veliki igrači,a ja ipak biram dionice sa dobrim fundamentima i upće se ne osvrćem na njihove igre.Na ovom plitkom tržištu TA ne funkcionira,jer sve ovisi o velikim igračima. Bogu hvala oni su tromi tako da nama malima ostave dovoljno vremena da se nakrcamo kao sada sa ATPL.
Dobit Hidroelektre 150 posto veća
Zagrebačka Hidroelektra (HDEL-R-A) niskogradnja završila je 2007. godinu s 12,28 milijuna kuna neto dobiti, koja je u odnosu na 4,98 milijuna kuna dobiti iz prethodne godine, povećana za gotovo 150 posto, a zarada po dionici za 2007 godinu iznosi 21,79 kuna, stoji u financijskom izvješću te tvrtke dostavljenom Zagrebačkoj burzi.
Vaš link
–strašno
Ukupni promet Redovni promet Institucionalni promet
367.712.387,59 kn 59.655.293,97 kn 295.758.382,57 kn
obveznice idu kao da je smak svijeta [angry]
da, to i ja pratim i malo se čudim. Preko 300 milijuna prometa
lopina: ” mateja: ” Opet se dobro tuče po atlantskoj..ide novi krug a kupnja se non stop veča…rekla sam jučer da dionica postaje zanimljiva tek kad krene vlak, a da bi ljudi gledali fundamente, baš njih briga za to[yawn] ” Nisam baš siguran da FA ne djeluje.Dobri izvještaji dižu dionicu kao kod ATPL,a loši kao VDKT i ULPL padaju. Međutim,ima ih koji prkose zakonitostima.KOEI nakon velikog povećanja dobiti stagnira ili čak pada,dok HDEL i pored lošijeg izvještaja raste.O tome ipak odlućuju veliki igrači,a ja ipak biram dionice sa dobrim fundamentima i upće se ne osvrćem na njihove igre.Na ovom plitkom tržištu TA ne funkcionira,jer sve ovisi o velikim igračima. Bogu hvala oni su tromi tako da nama malima ostave dovoljno vremena da se nakrcamo kao sada sa ATPL. ” Dobit Hidroelektre 150 posto veća Zagrebačka Hidroelektra (HDEL-R-A) niskogradnja završila je 2007. godinu s 12,28 milijuna kuna neto dobiti, koja je u odnosu na 4,98 milijuna kuna dobiti iz prethodne godine, povećana za gotovo 150 posto, a zarada po dionici za 2007 godinu iznosi 21,79 kuna, stoji u financijskom izvješću te tvrtke dostavljenom Zagrebačkoj burzi. Vaš link
i kaj onda ak imaju 150 % povećanje dobiti kad je je tržišna cijena porasla u godinu dana od zadnjeg izvejštaja koji uspoređuješ točno 250 %, laički i odokativno još su barem 100 % precijenjeni..dalnjom analizom taj postotak se može samo povećati..
jedan (nije jadan, nije) je rekao (parafraza):
do jeseni [color=blue]cash is the king[/color].
to jedan:
[color=blue]do not swing your king[/color].[smiley]
kolika je to 100% precjenjenost? [huh]
pa ti si matematičar, me not..
realna cenka x cvaj.
Hehe, fondovi uvijek dobiju pomagače za “pump” zadnjeg dana mjeseca i kvartala.
I to bez drukanja. Vjerojatno će biti pomoći i u ponedjeljak. [thumbsup]
Da ne kažem čuđenje što se obveznice prometuju.
ajd dobro za precjenjenost. svejedno čudno zvuči.
Da ne kažem čuđenje što se obveznice prometuju.
jel se više prodaje ili kupuje?