Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
vipy: ” TunaSalad: ” izašlo FI za Uljanik. ti bokca, još malo pa su bez kapitala. [bye] ” a kao najbolje brodogradiliste [bye] kakvu su tek ostali [bye][bye][bye][bye]” neki dan sam čuo jednu jako dobru: kupi govno prodaj pitu … ovako s sigurno pričalo i kada je JDPL bio u minusu 300 ml. kn, a gle ga sada …
..sad je slobodan ko ptica na grani, slobodu mu dali partizani
[lol] [smiley]
I m a g i n a t i o n * a t * w o r k
@ febo
evo meni pajde pjesnika.
rimu ja najvolim,
nemrem da odolim.[tongue]
GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!
Opet se dobro tuče po atlantskoj..ide novi krug a kupnja se non stop veča…rekla sam jučer da dionica postaje zanimljiva tek kad krene vlak, a da bi ljudi gledali fundamente, baš njih briga za to[yawn]
[emo_cool]
Hmm, je li to promjena trenda na pomolu ili sam malo preoptimističan?
Surround all arround when it hits the ground
Skriveni nalog od 500 komada na ATPL. ALI NA KUPNJI!!!!
Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"
Sve krenulo, ali samo KOEI nigdje… [sad]
Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"
@ febo evo meni pajde pjesnika. rimu ja najvolim, nemrem da odolim.[tongue]
šta će mi dijela sabrana
kada im slijedi zabrana[tongue]
I m a g i n a t i o n * a t * w o r k
Ključno je što je Ivek izašao iz casha…
Ipak nema on tako veliki utjecaj, kako bi on želio…
[emo_cool]
Opet se dobro tuče po atlantskoj..ide novi krug a kupnja se non stop veča…rekla sam jučer da dionica postaje zanimljiva tek kad krene vlak, a da bi ljudi gledali fundamente, baš njih briga za to[yawn]
Nisam baš siguran da FA ne djeluje.Dobri izvještaji dižu dionicu kao kod ATPL,a loši kao VDKT i ULPL padaju.
Međutim,ima ih koji prkose zakonitostima.KOEI nakon velikog povećanja dobiti stagnira ili čak pada,dok HDEL
i pored lošijeg izvještaja raste.O tome ipak odlućuju veliki igrači,a ja ipak biram dionice sa dobrim fundamentima
i upće se ne osvrćem na njihove igre.Na ovom plitkom tržištu TA ne funkcionira,jer sve ovisi o velikim igračima.
Bogu hvala oni su tromi tako da nama malima ostave dovoljno vremena da se nakrcamo kao sada sa ATPL.