[
I onda nakon drazbe 95 milijuna casha natrag na burzu.
Dakle u ponedjeljak opet zeleno.
Pametan covjek kupuje danas, a ne u ponedjeljak.
[/quote]
NO hard feelings please, ali mislim da pametan covjek nece vise nis ovdje kupovat nego otici gdje je jeftinije.
Fima i HPB otvaraju infrastrukturu za Srbiju pa tamo malo pogledajte.
Belex ima sajt za bogove, takvog nema ni LSE,
Npr, ako firma ima 1657 dionicara imate listing s imenima i prezimenima svih.
Ovo mi je tuga kad pogledam sajtove ZSE i VSE
Neka investitorska zajednica dobro razmisli jer i dividende od 20-30% su tamo uobicajene a ne ko ADRS ili TNPL!
Rekoh-NO hard feelings please
razumni ljudi nebi prodavali uljaru cepin, mislim da je to zlatna koka na koju je pala prasina, pola godine treba da pretvore doo u dd a tada da vidimo kakav je scenari napisan[smiley11]
Može li netko objasniti ove glupe transakcije na Zdenki.
Hvala!
KOje su glupe*?
Može li netko reći jeli imao problema u svezi realiziranja naloga izvan zadanog raspona cijena po HANFI? Ono prođe i nazad[smiley15]
Evo danas RIBA sa najviše prometa. koje čudo, do prije par dana jedva da se trgovalo s istom.
bogami lijepo i dalje padamo, ukupno gledajući, korekcija je tiha, nježna, a guli dan za danom, samo si postavljam jedno pitanje:
hoće li biti korekcije zbog kupovanja dionica T-HT u proljeće?
hoće li biti korekcije zbog kupovanja dionica HEP-a u jesen-zima?
Dokle će trajati ova korekcija?
bogami lijepo i dalje padamo, ukupno gledajući, korekcija je tiha, nježna, a guli dan za danom, samo si postavljam jedno pitanje: hoće li biti korekcije zbog kupovanja dionica T-HT u proljeće? hoće li biti korekcije zbog kupovanja dionica HEP-a u jesen-zima? Dokle će trajati ova korekcija?
Otkud tebi informacija da HEP ide na IPO u jesen-zimu 2007.? TO naprosto nit je tehnički moguće niti će se dogoditi prije 2009. godine
samo neka dode hep cekam ga kao ozebli sunce, za to se treba pripremit[smiley2]
Tržište je “umrlo” drugačije se ne može kazati, najbolje je čekati i ništa ne raditi. Bumo videli kaj bu dalje, za sada je “hotel california”.
Tržište je “umrlo” drugačije se ne može kazati, najbolje je čekati i ništa ne raditi. Bumo videli kaj bu dalje, za sada je “hotel california”.
Čini mi se da će se to otegnuti i do veljače,jer one priče da će sve rasti do kraja godine zbog zlatnog udjela nisu baš pretočne čisto iz razloga što će nagradu pokupiti Aureus ili FIMA i to je to.Ova godina je za mene gotova,eventualno koji dokup …i to je to.[smiley2]
a i hotel california nije loše