Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

[
I onda nakon drazbe 95 milijuna casha natrag na burzu.
Dakle u ponedjeljak opet zeleno.
Pametan covjek kupuje danas, a ne u ponedjeljak.

[/quote]

NO hard feelings please, ali mislim da pametan covjek nece vise nis ovdje kupovat nego otici gdje je jeftinije.
Fima i HPB otvaraju infrastrukturu za Srbiju pa tamo malo pogledajte.
Belex ima sajt za bogove, takvog nema ni LSE,
Npr, ako firma ima 1657 dionicara imate listing s imenima i prezimenima svih.
Ovo mi je tuga kad pogledam sajtove ZSE i VSE
Neka investitorska zajednica dobro razmisli jer i dividende od 20-30% su tamo uobicajene a ne ko ADRS ili TNPL!
Rekoh-NO hard feelings please

razumni ljudi nebi prodavali uljaru cepin, mislim da je to zlatna koka na koju je pala prasina, pola godine treba da pretvore doo u dd a tada da vidimo kakav je scenari napisan[smiley11]

ne mari za male stvari i ostat ce male

Može li netko objasniti ove glupe transakcije na Zdenki.

Hvala!

I love the Smell of Profits in the Morning

KOje su glupe*?

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Može li netko reći jeli imao problema u svezi realiziranja naloga izvan zadanog raspona cijena po HANFI? Ono prođe i nazad[smiley15]

KULEN NIJE SALAMA

Okac ne mogu ti to reći ali da si legenda jesi.

Malo je bilo dosadno na forumu bez tebe.

Pozdrav

Evo danas RIBA sa najviše prometa. koje čudo, do prije par dana jedva da se trgovalo s istom.

"Dragi investitore, greška nije u zvijezdama, niti u dionicama, već u nama samima..."

bogami lijepo i dalje padamo, ukupno gledajući, korekcija je tiha, nježna, a guli dan za danom, samo si postavljam jedno pitanje:

hoće li biti korekcije zbog kupovanja dionica T-HT u proljeće?

hoće li biti korekcije zbog kupovanja dionica HEP-a u jesen-zima?

Dokle će trajati ova korekcija?

bogami lijepo i dalje padamo, ukupno gledajući, korekcija je tiha, nježna, a guli dan za danom, samo si postavljam jedno pitanje: hoće li biti korekcije zbog kupovanja dionica T-HT u proljeće? hoće li biti korekcije zbog kupovanja dionica HEP-a u jesen-zima? Dokle će trajati ova korekcija?

Otkud tebi informacija da HEP ide na IPO u jesen-zimu 2007.? TO naprosto nit je tehnički moguće niti će se dogoditi prije 2009. godine

samo neka dode hep cekam ga kao ozebli sunce, za to se treba pripremit[smiley2]

ne mari za male stvari i ostat ce male

Tržište je “umrlo” drugačije se ne može kazati, najbolje je čekati i ništa ne raditi. Bumo videli kaj bu dalje, za sada je “hotel california”.

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

Tržište je “umrlo” drugačije se ne može kazati, najbolje je čekati i ništa ne raditi. Bumo videli kaj bu dalje, za sada je “hotel california”.

Čini mi se da će se to otegnuti i do veljače,jer one priče da će sve rasti do kraja godine zbog zlatnog udjela nisu baš pretočne čisto iz razloga što će nagradu pokupiti Aureus ili FIMA i to je to.Ova godina je za mene gotova,eventualno koji dokup …i to je to.[smiley2]
a i hotel california nije loše

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

New Report

Close