mislim ovo što se događa na dalekovodu je za financijsku policiju, u zadnje 2 minute s nekoliko dionica ju sruše za 10 KN ! 🙂
hahahaha….rade štogod ih je volja….Hvala samodolu, hvala mirovinskim fondovima. Imam jako puno novaca u dionicama, ali trenutno sam mišljenja, ma nek ode na nulu ! Moje nećete dobiti ! [cool]
…ovih dana je ko na hreliću….
– “pošto varteks” ?
– “170kn” ?
kupac se okreće i odlazi (kofol)
– “ej, ej, ej rista, ajde za tebe po 150kn, treba mi za kruh”
[lol] [lol] [lol]
pozitivni rezultati, otvaranje novih dućana, povrat imovine u srbiji, premještaj pogona van grada i time dobivanje vrlo vrlo vrijednih nekretnina u samom centru varaždina…znam da nitko sada ne čuje, pogotovo oni kojima treba za kruh…plaćamo danak HDZovoj reklami s Knjazom —- “I vi možete postati dioničar!” 🙂 🙂 🙂
Plaćamo danak prevelikom rastu prošle godine i nedostatku keša na TK. Dio ulagača u fondove se okrenuo vlastitom ulaganju u dionice, a dio je Izgubio povjerenje u potpunosti u TK i vratio novac u banku.
AKO NAM POZIVNICA ZA NATO NE DIGNE BURZU, PLUS POZITIVNA IZVJEŠĆA ZNAČI DA SE FONDOVI
100 % IGRAJU S NAMA !
A oni stalno trube da ekipa izlazi iz Fondova, a ko i nebi kad su si sami srozali ugled.
P.S. Hvala kolegama na analizi teme ” od kud HPB-u 700 kom. Tehnike “
Pozivnica za nato stiže dan prije Busha a Polančec poziva ulagače. Upravo bilo na Novoj tv.[thumbsup]
Vjeko,
Hocemo ovog tenkistu maknut s moderiranja
[smiley]
ljudi stalno pišu kao da je burza danas padala. croemi (koji naravno ne sadrži ULPL) +0.96%
Slažem se. Trebalo bi napraviti indeks kojeg bi svakoga dana činile druge dionice.
One koje su u zelenom ili taj dan imaju najmanji gubitak. [lol]
Gledanje u Crobex kada je crven, a imamo toliko dionica u zelenom, je uistinu nepravedno.[lol]
ljudi stalno pišu kao da je burza danas padala. croemi (koji naravno ne sadrži ULPL) +0.96%
Ako danas nismo bili u minusu bez ULPL, onda bi mogli sutra, jer se dno ne nazire.
GFI izlaze na najjačim dionicama, a one se zakucavaju u minus KOEI, ATPL, INGR.(tijekom dana neke)
A fond koji stavi 2000 kom na prodaju KOEI bez pardona to radi i na evo -45% od ATH, i -30% godišnjeg rasta.
Kod INGRe kupnje ni za lijek. Di su ona vremena kad je na kupnji bilo par paketa od 100 kom.
Sve u svemu, štopa se opako, a kad se štopa mali se iskrcavaju pa opet dole, slijedeći tjedan opet UP i tako u nedogled.
Ako danas nismo bili u minusu bez ULPL, onda bi mogli sutra, jer se dno ne nazire.
GFI izlaze na najjačim dionicama, a one se zakucavaju u minus KOEI, ATPL, INGR.(tijekom dana neke)
A fond koji stavi 2000 kom na prodaju KOEI bez pardona to radi i na evo -45% od ATH, i -30% godišnjeg rasta.
Kod INGRe kupnje ni za lijek. Di su ona vremena kad je na kupnji bilo par paketa od 100 kom.
Sve u svemu, štopa se opako, a kad se štopa mali se iskrcavaju pa opet dole, slijedeći tjedan opet UP i tako u nedogled.
And my name is Von Brown,
Watch me now,
We’re going down
[bye]
a Polančec poziva ulagače. Upravo bilo na Novoj tv.[thumbsup]
Upravo to me i brine. Da je Polancec poceo pozivati ulagace.
http://www.rgemonitor.com/blog/roubini/251661
A ovo je za Geronima:
http://www.safehaven.com/article-9792.htm
Dobro ostavih onu drugu polovicu zlata. Ta ima vrlo nizak stop loss. CHF ce rulati vrlo uskoro cini mi se….