Mislim da je ovo danas prava katastrofa za naše tržište, a ne onaj ponedjeljak i padovi od 5-6%. Nakon ovakvih rezultata objavljenih od pojedinih firmi, mi ne da ne rastemo nego padamo i to sa mizernim prometom. Mislim da nam ne gine 3200…
sve je samo stvar toga koliko su u proteklom periodu te dionice rasle na đemdo odnosno tržišna cijena je rasla bez pokrića u rezultatu tekućeg poslovanja….sad jednostavno to sve sjeda na svoje mjesto….po meni
neke poput KOEI primjerice su previše korigirane dok drugima čak i trenutna cijena (nakon korigiranja) još nema pokriće u fundamentima bez obzira na impresivne rezultate..cijena je još uvijek visoko
…BTW a i badava ti neto dobit razdoblja uz impresivan rast ako neke kompanije muku muče sa naplatom potraživanja, tada je dobit samo na papiru i kao takva postaje problematična jer sa sobom donosi i poreznu obvezu…a ko će to platiti sve…i iz čega
Kao i sve na forumu, zanima me : što se mijenja u novim Pravilnicima o radu na tržištu kapitala, koji
se moraju dostaviti EUROPSKOJ KOMISIJI , radi usklađenja ?
PRAVILNICI se šalju u 4.tom mjesecu ove godine, a Komisija bi ih trebala verificirati do kraja decembra
2008.
Zašto se Pravilnici nisu poslali ranije, i koje točke Pravilnika su NAJŠKAKLJIVIJE i nove- obzirom
na dosadašnji rad pravnih i fizičkih subjekata u tržištu kapitala ?
Jel ima neki profesor s Ekonomije , da to zna točno ?
DiAbLeRo:
”
Mislim da je ovo danas prava katastrofa za naše tržište, a ne onaj ponedjeljak i padovi od 5-6%. Nakon ovakvih rezultata objavljenih od pojedinih firmi, mi ne da ne rastemo nego padamo i to sa mizernim prometom. Mislim da nam ne gine 3200…
”
sve je samo stvar toga koliko su u proteklom periodu te dionice rasle na đemdo odnosno tržišna cijena je rasla bez pokrića u rezultatu tekućeg poslovanja….sad jednostavno to sve sjeda na svoje mjesto….po meni
neke poput KOEI primjerice su previše korigirane dok drugima čak i trenutna cijena (nakon korigiranja) još nema pokriće u fundamentima bez obzira na impresivne rezultate..cijena je još uvijek visoko
Ma koje to neke…takvim pisanjem rušite burzu. Ja imam 14 vrsta dionica i sve su mi podcjenjene za 100 do 200 %. Isto tako podcjenjeno je 99 % svih dionica na burzi. Zašto vi svatko za svoje pišete da su podcjenjene a da ostale nisu? Mislite da ste najpametniji ili..?.[undecid]
Kao i sve na forumu, zanima me : što se mijenja u novim Pravilnicima o radu na tržištu kapitala, koji se moraju dostaviti EUROPSKOJ KOMISIJI , radi usklađenja ? PRAVILNICI se šalju u 4.tom mjesecu ove godine, a Komisija bi ih trebala verificirati do kraja decembra 2008. Zašto se Pravilnici nisu poslali ranije, i koje točke Pravilnika su NAJŠKAKLJIVIJE i nove- obzirom na dosadašnji rad pravnih i fizičkih subjekata u tržištu kapitala ? Jel ima neki profesor s Ekonomije , da to zna točno ?
ima..zove se profesor A.Samodol, nazovi HANFU pa tam pitaj što te zanima
Samo nemoj pitat za mirovince…[lol] [lol] [lol]
Taman posla….pa to su valjda javni dokumenti……..ako ne nađem nigdje ..a Nacrti bi morali biti javno objavljeni,
onda ću pitati Samodola…
miami: ” Kao i sve na forumu, zanima me : što se mijenja u novim Pravilnicima o radu na tržištu kapitala, koji se moraju dostaviti EUROPSKOJ KOMISIJI , radi usklađenja ? PRAVILNICI se šalju u 4.tom mjesecu ove godine, a Komisija bi ih trebala verificirati do kraja decembra 2008. Zašto se Pravilnici nisu poslali ranije, i koje točke Pravilnika su NAJŠKAKLJIVIJE i nove- obzirom na dosadašnji rad pravnih i fizičkih subjekata u tržištu kapitala ? Jel ima neki profesor s Ekonomije , da to zna točno ? ” ima..zove se profesor A.Samodol, nazovi HANFU pa tam pitaj što te zanima
pidaj mister bina=samodol
ATPL – Zanimljiv skok usred dana – povezano s objavom odlicnih poslovnih rezultata (rast neto dobiti za vise od 150%)
Otrijeznjenje je brzo doslo? [undecid]
@tenkista
Ma koje to neke…takvim pisanjem rušite burzu. Ja imam 14 vrsta dionica i sve su mi podcjenjene za 100 do 200 %. Isto tako podcjenjeno je 99 % svih dionica na burzi. Zašto vi svatko za svoje pišete da su podcjenjene a da ostale nisu? Mislite da ste najpametniji ili..?.
da rezimiramo;
100% dionica je podcenjeno 200% veli tenkista
Novoselec kupoval 50% skuplje od sadasnjih cijena koje su kao takve precenjene 50%
vi ste se očitovali u Vašim očekivanjima a Novoselec još nije
da da kolega tenkista vaša jednažba je jasnija samo prije ćemo usvojiti € nego vaše miljenice dostignu targete to je sigurno
[wink]