Duži ovakav period sa drastično manjim prometom bi mogo pokazivat
da prodaja nejde niže.
Pa šta već danima nemamo ovako kruženje oko 3800 bodova uz ne tako eliki promet? Pa zar će to još trajat? Strah me jedino da nakon tog ne odemo još niže.
DiAbLeRo:
”
Ajmo komentari, molim… Crobex Ukupni promet Redovni promet Institucionalni promet Prijavljeni promet 3.823,27 -0.71% 44.976.520,52 kn 39.802.717,18 kn 5.173.803,34 kn 0,00 kn
”
Duži ovakav period sa drastično manjim prometom bi mogo pokazivat
da prodaja nejde niže.
Ide ide ,samo mala panika pa da vidiš.Sve je to klimavo još[sealed]
Unazad 2 tjedna otkada se ispostavilo da ništa od recesije u Americi i kako sve burze u svijettu rastu, uopće se više ne sekiram. A oni koji gledaju samo našu TV, čitaju samo naše novine i vjeruju ovim raznim lopovima i ne gledaju sami indexe vani, nek prodaju ako hoću i po 10 kn. To što sam ja kupio cipele po 500 kn a netko poslije mene na sniženju po 250 kn uopće me ne sekira. Glavno da su mi cipele dobre tj. vrijedne onoliko koliko sam ih platio. Uskoro će netko morati kupovati i iz čvrstih ruku( među kojima su i moje) i tada će platiti cijenu koju čvrste ruke odrede. A to će biti 200 % više od sadašnjih cijena.[bye]
Slažem se. Bravo majstore! [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
Europske indeksi rastu na krilima dobrih poslovnih rezultata kompanija
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=df2fe424-63cd-4d3b-ab67-0e3152d16f7c
Tako bi to trebalo biti i na ZSE, kod nas se događa nešto trulo odvratno, a Što to je?
Američani blago u rdečem….tako da mi opravdavamo pad….
Vaš link
Promet je 44 mi l kuna. Ništa posebno.
Očekivano padanje na Ledu i Zvijezdi se događa , a sutra će se i nastaviti.[bye]
Moram napomenuti nešto što se ovdje očito zaboravlja. Naime treba uračunati pad ULPLa od 25% u pad crobexa tako da današnji pad crobexa nije realan, tj. nisu uračunate nove dionice koje će ULPL dobiti. Udio ULPL u crobexu je 300.000 komada dionica ili skoro milijarda kuna dok je kapitalilizacija crobexa oko 30 milijardi.
Dakle udio ULPL je 3,3% i pad od 25% govori nam da je samo ULPL srušio crobex za cca 0,8%.
Dakle sve dok crobex ne potone ispod 0,8% danas smo u plusu.
Pozdrav!
Moram napomenuti nešto što se ovdje očito zaboravlja. Naime treba uračunati pad ULPLa od 25% u pad crobexa tako da današnji pad crobexa nije realan, tj. nisu uračunate nove dionice koje će ULPL dobiti. Udio ULPL u crobexu je 300.000 komada dionica ili skoro milijarda kuna dok je kapitalilizacija crobexa oko 30 milijardi. Dakle udio ULPL je 3,3% i pad od 25% govori nam da je samo ULPL srušio crobex za cca 0,8%. Dakle sve dok crobex ne potone ispod 0,8% danas smo u plusu. Pozdrav!
ZADNJI UPIT: 27.03. u 14:54
(Podaci se objavljuju s odgodom 15 minuta ili više)
Broj dionica u padu 58 66,67%
Broj dionica u porastu 25 28,74%
Broj dionica bez promjene 4 4,60%
Savage:
”
Moram napomenuti nešto što se ovdje očito zaboravlja. Naime treba uračunati pad ULPLa od 25% u pad crobexa tako da današnji pad crobexa nije realan, tj. nisu uračunate nove dionice koje će ULPL dobiti. Udio ULPL u crobexu je 300.000 komada dionica ili skoro milijarda kuna dok je kapitalilizacija crobexa oko 30 milijardi. Dakle udio ULPL je 3,3% i pad od 25% govori nam da je samo ULPL srušio crobex za cca 0,8%. Dakle sve dok crobex ne potone ispod 0,8% danas smo u plusu. Pozdrav!
”
ZADNJI UPIT: 27.03. u 14:54
(Podaci se objavljuju s odgodom 15 minuta ili više)
Broj dionica u padu 58 66,67%
Broj dionica u porastu 25 28,74%
Broj dionica bez promjene 4 4,60%
Kakve to veze ima? može 100 dionica bit u padu za 0,01% i samo jedna od 1% koja će neutralizirati pad ovih 100.
Mislim da je ovo danas prava katastrofa za naše tržište, a ne onaj ponedjeljak i padovi od 5-6%. Nakon ovakvih rezultata objavljenih od pojedinih firmi, mi ne da ne rastemo nego padamo i to sa mizernim prometom. Mislim da nam ne gine 3200…
Mislim da bi Bajić i Uskok trebali pod hitno otići do Burze……
Slažem se stobom a da se vrate sa Samodolom dok nebude kasno jer mi inače ovo liči samo na financiski injžinjering a ne na burzu