Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kaj se to desilo sa ULPL?????

AZ? Hvala, ne.

Meni je ovo totalno ludilo.

http://www.cnbc.com/id/23825602

Ovo je dokaz u kako smo gadnoj situaciji, kada su i loše vijesti dobre, samo zato što nisu još lošije…

A i na ovakve vijesti evropa i US futuresi u plus… Prestrašno… Osim ako ti indexi danas malo ne poguraju naš Crobex u pozitivan teritorij.

ne razumjem bas
lose vjesti ONI rastu — dobar znak
dobre vijesti MI padamo —- los znak
ocito nismo jos dovoljno pali [wink]

najvrednije stvari u životu su besplatne

A Ingra na -2,17%???

ATPL je bila na +4,15%, a sad je na -0,57%[embarass][embarass][embarass][undecid][undecid]

@nevera

I meni se čini isto tako, da nismo dovoljno pali.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Za mene najveca razočarenja nakon odličnih rezultata su Atlanska,Končar,Atlantic…. Ovonije zakomentirati. Dax + 1,70%

nema love.
izgleda da i pbz omf nešto prodaje…
veliki [thumbsup] za SS-ovce (sam.+san.).

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

fon barone, ali si opet u dionicama!!??[shocked]

Jok.

BTW…Belex Promena % -1,79 %
Slovenci SBI20 -0,87%

Unazad 2 tjedna otkada se ispostavilo da ništa od recesije u Americi i kako sve burze u svijettu rastu, uopće se više ne sekiram. A oni koji gledaju samo našu TV, čitaju samo naše novine i vjeruju ovim raznim lopovima i ne gledaju sami indexe vani, nek prodaju ako hoću i po 10 kn. To što sam ja kupio cipele po 500 kn a netko poslije mene na sniženju po 250 kn uopće me ne sekira. Glavno da su mi cipele dobre tj. vrijedne onoliko koliko sam ih platio. Uskoro će netko morati kupovati i iz čvrstih ruku( među kojima su i moje) i tada će platiti cijenu koju čvrste ruke odrede. A to će biti 200 % više od sadašnjih cijena.[bye]

Mislim da bi Bajić i Uskok trebali pod hitno otići do Burze……

Ajmo komentari, molim…

Crobex Ukupni promet Redovni promet Institucionalni promet Prijavljeni promet
3.823,27 -0.71% 44.976.520,52 kn 39.802.717,18 kn 5.173.803,34 kn 0,00 kn

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Kaj se to desilo sa ULPL?????

prosao rok za dokap.

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Ajmo komentari, molim… Crobex Ukupni promet Redovni promet Institucionalni promet Prijavljeni promet 3.823,27 -0.71% 44.976.520,52 kn 39.802.717,18 kn 5.173.803,34 kn 0,00 kn

To se i ocekivalo. Samo sam ja mislio da ce Ingra ,Atlanska i Koncar danas biti u fokusu investitora zbog izvjesca ali izgleda da niti to. (mozda bude neki mini pokusaj dizanja Crobexa u zadnjih sat vremena, kako je to znalo bit kad je ovako mali promet)

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

Ode DLKV u pire krumpir. Hm, ipak je najskuplji građevinar, fundamentalno gledano.

Ajmo komentari, molim… Crobex Ukupni promet Redovni promet Institucionalni promet Prijavljeni promet 3.823,27 -0.71% 44.976.520,52 kn 39.802.717,18 kn 5.173.803,34 kn 0,00 kn

Duži ovakav period sa drastično manjim prometom bi mogo pokazivat
da prodaja nejde niže.

New Report

Close