Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

znate li što je zajedničko: PLVA, INA, TNPL i MMTZ u usporedbi sa drugim dionicama na ZSE?? ovo su jedine dionce gdje ukupna kupnja nadmašuje ukupnu prodaju, na ostalim dionicama omjer u korist prodaje se kreće od 1:2 do 1:20 [smiley8] a to znaći da nebu dobro[smiley14]
Ako je ovo i djelomično istina, fakat nije dobro… samo ni ti koji rasprodaju šakom i kapom ne izvlače uvijek profit, pa ne znam koliko im je to pametno…. a usput možda izazovu i kojeg paničara da i on pobjegne
[smiley7]

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

Netko je lijepo počistio KBZ do 320 kn [smiley2]

fino danas pada INA, preko 14 milijuna prometa, netko je rekao da su mnogi danas koji nisu prije dobili PIN-ove, neka pada, bar ćemo još jeftinije kupovati

Neće moći ispod 2075 gdje su oni veliki nalozi (ako tamo ostanu… a hoće, jer su to fondovi)

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

Neće moći ispod 2075 gdje su oni veliki nalozi (ako tamo ostanu… a hoće, jer su to fondovi)

Ova tvrdnja mi je malo nejasna. Pa tko je do sad kupovao nego fondovi a cijena je svejedno padala. Da nisu kućanice kupovale?

Sve više komuniciramo, sve se manje razumijemo

a sto mislis da nece i oni klizati nadolje

kruzi prica da je danas vis ecrvenih trokutica na burzi nego zelenih, jer navodno svi skupljaju cash za drazbu za TOZ u petak. Navodno da ima puno interesenata.

I sad ako recimo 20 interesenata svaki skupi po 5 milijuna za drazbu, to je drain sa burze od 100 milijuna kuna.
To se osjeti.
I onda nakon drazbe 95 milijuna casha natrag na burzu.
Dakle u ponedjeljak opet zeleno.
Pametan covjek kupuje danas, a ne u ponedjeljak.

Vidite ovo sad na TNSA, nije mi drago nikako, ali jedan komentar:

na forumu mojnovac takvo što je dopušteno, mislim laganje od strane, u vezi TNSA i dividende i udjela i tko zna čega, pojedinaca da ih redom ne nabrajam: Erik, 25_crveno i slični i oni su dobro došli na taj forum usput malo pljuju po INI koja je najveća hrv. kompanija i koja će vrijediti puno puno više od sadašnje cijene, a TNSA vrijedi xxxxx kuna, x puta vrijednosti AKTIVE i ukupnih prihoda. Takvo što nema smisla. Žao mi je svih onih koji vjeruju takvim likovima i što se takvo što ne sankcionira, ali se prave investitore i one koje žele dobro drugima odmah isključuje jer nećeš ti meni od INI dobro, ako ja to ne mislim.

Ne bi se složio. Osobno mislim da glavnu riječ kod INA-e vodi London. Ako tamo padne, past će i u Zagrebu sigurno.

Prošlo preko 12200 kom Jadroplova po 285,00

[smiley9][smiley9][smiley9][smiley9]

Ides, jel ko pratio iskrcavanje na Transadriji? Sutra izgleda jos 10% minusa, iako su neki gurui predvidjali preokret trenda. jos kad svi procitaju Fudino ocitovanje ……………………..
NR

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

Zgazio netko 1.000 komada na kupnji na INI, cijena samo ide down

New Report

Close