…Ivo Sanader pružiti ruku.
Ne sumnjam i više od toga…
Varteks na 150 kuna??
Breaking News, 27.03.2008., 13:29:01 – Predsjednik USA G.W. Bush sa sobom dovodi delegaciju utjecajnih američkih gospodarstvenika s namjerom kupovine cijele države RH. Zna li se da je trenutna kapitalizacija svih hrvatskih kompanija na ZSE otprilike pola svote koje američki proračun izdvoji samo za snabdjevanje vojnika hrenovkama u Iraku i Afganistanu, to ne bi smio biti nikakav problem. Nadajmo se da će mu, kao i uvijek uslužni i ljubazni domaćini, Stipe Mesić i Ivo Sanader pružiti ruku.
Izvor[lol]
Breaking News, 27.03.2008., 13:29:01 – Predsjednik USA G.W. Bush sa sobom dovodi delegaciju utjecajnih američkih gospodarstvenika s namjerom kupovine cijele države RH. Zna li se da je trenutna kapitalizacija svih hrvatskih kompanija na ZSE otprilike pola svote koje američki proračun izdvoji samo za snabdjevanje vojnika hrenovkama u Iraku i Afganistanu, to ne bi smio biti nikakav problem. Nadajmo se da će mu, kao i uvijek uslužni i ljubazni domaćini, Stipe Mesić i Ivo Sanader pružiti ruku.
Nešto prije nego je objavljeno da dolazi Bush napisao sam da kad Ameri dolaze nešto kupiti, onda to mora biti jeftino, još jeftinije… i pri tome ostajem.
Posebice kada je, nakon višegodišnje US usredotočenosti na ulazak Hrvatske u NATO, najavljeno prebacivanje težišta na proširenje gospodarske suradnje i veća američka ulaganja u Hrvatsku.
Za Busha, Hrvatska zauzima ključan prostor u važnom dijelu svijeta i “bit će raznovrsnih mogućnosti”…
Ma što to značilo, mislim da će do izrazite stabilnosti našeg FT doći cca mjesec dana poslije te posjete.
Do tada treba biti strpljiv, bez obzira što kažu “svete krave” s kristalnim kuglama , ali i oni kojima je TA “sveto pismo”. [smiley][smiley][thumbsup]
Meni je ovo totalno ludilo.
http://www.cnbc.com/id/23825602
Ovo je dokaz u kako smo gadnoj situaciji, kada su i loše vijesti dobre, samo zato što nisu još lošije…
A i na ovakve vijesti evropa i US futuresi u plus… Prestrašno… Osim ako ti indexi danas malo ne poguraju naš Crobex u pozitivan teritorij.
Za mene najveca razočarenja nakon odličnih rezultata su Atlanska,Končar,Atlantic….
Ovonije zakomentirati.
Dax + 1,70%
Zna li netko tko su fond manageri (imenom i prezimenom)? Bas me zanima.
naravno da se zna… pa oni imaju najbolje informacije… od kud se ti snabdijevas s info