Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

…Ivo Sanader pružiti ruku.

Ne sumnjam i više od toga…

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Varteks na 150 kuna??

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Breaking News, 27.03.2008., 13:29:01 – Predsjednik USA G.W. Bush sa sobom dovodi delegaciju utjecajnih američkih gospodarstvenika s namjerom kupovine cijele države RH. Zna li se da je trenutna kapitalizacija svih hrvatskih kompanija na ZSE otprilike pola svote koje američki proračun izdvoji samo za snabdjevanje vojnika hrenovkama u Iraku i Afganistanu, to ne bi smio biti nikakav problem. Nadajmo se da će mu, kao i uvijek uslužni i ljubazni domaćini, Stipe Mesić i Ivo Sanader pružiti ruku.

Izvor[lol]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Taman

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Breaking News, 27.03.2008., 13:29:01 – Predsjednik USA G.W. Bush sa sobom dovodi delegaciju utjecajnih američkih gospodarstvenika s namjerom kupovine cijele države RH. Zna li se da je trenutna kapitalizacija svih hrvatskih kompanija na ZSE otprilike pola svote koje američki proračun izdvoji samo za snabdjevanje vojnika hrenovkama u Iraku i Afganistanu, to ne bi smio biti nikakav problem. Nadajmo se da će mu, kao i uvijek uslužni i ljubazni domaćini, Stipe Mesić i Ivo Sanader pružiti ruku.

Nešto prije nego je objavljeno da dolazi Bush napisao sam da kad Ameri dolaze nešto kupiti, onda to mora biti jeftino, još jeftinije… i pri tome ostajem.
Posebice kada je, nakon višegodišnje US usredotočenosti na ulazak Hrvatske u NATO, najavljeno prebacivanje težišta na proširenje gospodarske suradnje i veća američka ulaganja u Hrvatsku.
Za Busha, Hrvatska zauzima ključan prostor u važnom dijelu svijeta i “bit će raznovrsnih mogućnosti”…
Ma što to značilo, mislim da će do izrazite stabilnosti našeg FT doći cca mjesec dana poslije te posjete.
Do tada treba biti strpljiv, bez obzira što kažu “svete krave” s kristalnim kuglama , ali i oni kojima je TA “sveto pismo”. [smiley][smiley][thumbsup]

Shvaćate li sami sebe suviše ozbiljno?

Bravo Vlade, pravi si pjesnik.
Živjela i EU..
Vaš link
,a i futuresi…
Vaš link

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

fon barone,
ali si opet u dionicama!!??[shocked]

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

Više ni naslove ne znaju napisati kak spada

&

Meni je ovo totalno ludilo.

http://www.cnbc.com/id/23825602

Ovo je dokaz u kako smo gadnoj situaciji, kada su i loše vijesti dobre, samo zato što nisu još lošije…

A i na ovakve vijesti evropa i US futuresi u plus… Prestrašno… Osim ako ti indexi danas malo ne poguraju naš Crobex u pozitivan teritorij.

Za mene najveca razočarenja nakon odličnih rezultata su Atlanska,Končar,Atlantic….
Ovonije zakomentirati.
Dax + 1,70%

A Ingra na -2,17%???

Zna li netko tko su fond manageri (imenom i prezimenom)? Bas me zanima.

naravno da se zna… pa oni imaju najbolje informacije… od kud se ti snabdijevas s info

New Report

Close