..po uzoru na brigu o dionicama koje pokazuju Torodićevi brokeri- , koji su dionice TODEX-a , podigli
iz prašine i blata …………… trebala bi svako dioničko društvo voditi računa o stanju svojih dionica na burzi
naravno, u skladi, sa poštenim i primjerenim rezultatima poslovanja.
Todorićevim brokerima , svaka čast na strpljenju i radu na ponovnom zadobivanju povjerenja i radu na poticaju za rast dionica… koji je strpljivo provedeno , nakon pada svih ovih dionica…
Tako trebaju svi raditi, a ne plakati nad prolivenim mlijekom ……. UČITI OD NAJBOLJIH !
ludlum:
”
Ponavljam ovo je sve manipulacija…..ili ti dobra priprema za promjenu trenda. Nase firme su objavile FI : 1.Zaba izvanredno,cc.40 % bolje 2.PBZ izvanredno cc.20% bolje 3.HT odlično 4.Končar strava,76% bolje nego 2006.god 5…………. A sad tek dolaze Agrokor firme,IGH,Ingra,Hoteli…… To nije bas normalno u drugim zemljama u susjedstvu…i uz to dolazi pozivnica za Nato i nekako sutljivo se najavljuje da bi US firme želile ulagati u Hrvatsku. Ma stvarno?
”
nema love.
povukli se mirovinci, povlače ljudi iz oif-ova.
manje love, niže cijene.
bez obzira na fundamente.
slažem se .
Dok sam jutros gledao preview na n-tv za današnji dan bio sam siguran da tonemo bar 1 % danas
Već putem do posla me obuzeo osjećaj da danas idemo ipak gore
Sad sam sve sigurniji
Ako ovo nije drukanje, ne znam što je[thumbsup]
Za sad kupnja na nekim dionicama izgleda dobro. Nadam se da ćemo danas u dobar plus sa velikim prometom.
ZSE tone opet. Nitko ne kupuje.
ULPL u blokadi.
Ingru nitko ne kupuje.[embarass]
Na KOEI se maknuli ogromni paketi sa prodaje[thumbsup]
Dok sam jutros gledao preview na n-tv za današnji dan bio sam siguran da tonemo bar 1 % danas Već putem do posla me obuzeo osjećaj da danas idemo ipak gore Sad sam sve sigurniji Ako ovo nije drukanje, ne znam što je[thumbsup]
izbaci U.[tongue]
Opet u Evropi divljaju dionice. Mislim da ću jedan dan popizditi i razbiti u najmanju ruku zube nekom analitičaru koji će srati o globanom trendu.
šta je sa ULPL??? greška ili smak svijeta?
Jučer je bio zadnji dan za sudjelovanje u dokapitalizaciji pa je ovo danas očekivano.
valentine:
”
Pazi ovo Vaš link čekaj dok se shvati
”
shvatit će se.
ali…
traje rasprodaja.
nema love.
Ma čekaj. Ako je netko već prodavao svo ovo vrijeme, a netko kupovao, kako možeš reći da nema love? Samo što nitko neće prvi opaliti po kupnji. Ovo je teško ispipavanje bila.