Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ponavljam ovo je sve manipulacija…..ili ti dobra priprema za promjenu trenda.
Nase firme su objavile FI :
1.Zaba izvanredno,cc.40 % bolje
2.PBZ izvanredno cc.20% bolje
3.HT odlično
4.Končar strava,76% bolje nego 2006.god
5………….
A sad tek dolaze Agrokor firme,IGH,Ingra,Hoteli……
To nije bas normalno u drugim zemljama u susjedstvu…i uz to dolazi pozivnica za Nato i nekako sutljivo se najavljuje da bi US firme želile ulagati u Hrvatsku. Ma stvarno?

Končar…-25,25 % od 26.03.2007
Zanimljivo zar ne???
Končar unatrag godinu dana počinje rasti 10% u par dana.
Crobex unatrag godinu dana počinje rasti 25% u tri tjedna.

Vaš link

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

INGRA GFI izašlo. Ajme koji napredak.!!!!
Blokada na 40.812,67 kn.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Evropa otvara sramežljivo u šarenom tonu. [yawn]

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Danas će se Amerika jako zeleniti, jer su futures indexi već od samog jutra svi u zelenom:
http://finance.yahoo.com/indices?e=futures
A koliko vidim i Evropa prošla u zeleno.
http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe
Mogao bi naš Crobex danas potegnuti gore. [smiley]

unatoc ocekivanju (mojem) se ipak zazelenila, isto kao sto su se i [url=”http://finance.yahoo.com/indices?e=futures”%5Damericki futuresi okrenuli iz crvenog u zeleno

Šta je meni ovo trebalo...

Ponavljam ovo je sve manipulacija…..ili ti dobra priprema za promjenu trenda. Nase firme su objavile FI : 1.Zaba izvanredno,cc.40 % bolje 2.PBZ izvanredno cc.20% bolje 3.HT odlično 4.Končar strava,76% bolje nego 2006.god 5…………. A sad tek dolaze Agrokor firme,IGH,Ingra,Hoteli…… To nije bas normalno u drugim zemljama u susjedstvu…i uz to dolazi pozivnica za Nato i nekako sutljivo se najavljuje da bi US firme želile ulagati u Hrvatsku. Ma stvarno?

nema love.
povukli se mirovinci, povlače ljudi iz oif-ova.
manje love, niže cijene.
bez obzira na fundamente.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

a fon baron nastavlja svoje drukanje[smiley][sealed][tongue]

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

Jedini problem Crobexu bi danas znala biti Uljanik plovidba zbog završetka procesa dokapitalizacije, pa je logično da joj cijena padne, ali ostale dionice bi trebale biti dobro u plusu.

Ponavljam ovo je sve manipulacija…..ili ti dobra priprema za promjenu trenda. Nase firme su objavile FI : 1.Zaba izvanredno,cc.40 % bolje 2.PBZ izvanredno cc.20% bolje 3.HT odlično 4.Končar strava,76% bolje nego 2006.god 5…………. A sad tek dolaze Agrokor firme,IGH,Ingra,Hoteli…… To nije bas normalno u drugim zemljama u susjedstvu…i uz to dolazi pozivnica za Nato i nekako sutljivo se najavljuje da bi US firme želile ulagati u Hrvatsku. Ma stvarno?

ma ne americke banke su u banani a mi smo strahovito vezani za americke banke i njihovu mozebitnu recesiju u posljednje vrijeme…
oni su nam prvi zapadni susedi i kad kod njih burza jucer zavrsiu crvenom mi kao uzorni sutra otvaramo u crvenom.
znaci kolega vasi argumenti da nase banke i privreda ostvaruju bolje rezultate su nemjerljivi sa navedenim
ako su FI znatno bolja to je dobar razlog padu jer mozda 2009 nece premasiti 2008
u crvenom smo danas kako god okrenes

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Jedini problem Crobexu bi danas znala biti Uljanik plovidba zbog završetka procesa dokapitalizacije, pa je logično da joj cijena padne, ali ostale dionice bi trebale biti dobro u plusu.

Slažem se, Europa fino krenula

Vaš link[thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Kupnja se maknula, zanimjivo bude do kud će prodaja davat.

New Report

Close