E, dragi Baskija, tako kako su tamo nosili- tako će nositi natrag………….. potražit ću članak na business.hr
koliko su love odnijeli samo od viška IPO-a za HT !
Dok su naši ljudi prodavali i plakali, jer su izgubili novce, barabe u fondovima su se prsile , svojim
umijećem u srednjevjekovnom dioničkom tržištu istočno od raja…………….
Sad kad naša vlada / Hanfa/ pošalje prijedloge usklađenih PRAVILNIKA o radu na tržištu novca- vratit će se i
investitori i novac ……..ne brini !
TEHNIKA – HPB fond pojačao poziciju među prvih 10 kupivši 700 kom i sa 7. sjeo na 6. mjesto
neznam kako je to izveo a da se promet nije zabilježio na prometu dnevnog trgovanja.
vidi se samo na http://www.sda.hr
kako je to moguće…
Molim znalce na objašnjenje
T+3
Sto wiking, oces rec da ce se taj promet odigrat na burzi za 3 dana tek? [lol]
Futures.[cool]
ma ak je danas prikazano na top 10 ,znaci da je trgovanje obavljeno prije tri dana a ne danas
Nije istina da ne broje krivo je napisano.
Znači,
– redovan 106.618.000
– blok 34.479.000
– institu. 4.631.000
Ukupan 145.728.000
Nešto je krivo i treba ispraviti.
Onda je u pitanju 29 milijuna kuna NEXE obveznica O-116A. Taman štima razlika između 77 i 106.
deimos:
”
”
ma ak je danas prikazano na top 10 ,znaci da je trgovanje obavljeno prije tri dana a ne danas
Nema tog prometa ni 3 dana unatrag kolko se sjecam. Jedino ako nije koji blok prosao prije 3 radna dana, a meni promako.
@domus
Anyway, moze se i van burze steci dionice, a to nije fond od HPB-a nego skrbnicki racun pod kojim se krije Kapitalni fond, sto god to bilo. Google kaze da je to neki drzavni smutljivi fond. [lol]
Mislim da je SDA u petak radila ,dok burza nije . Mislim da tu treba tražiti riješenje enigme.
Ni 19.03 ni 20.03 nije proslo tolko redovnog prometa (kad bi pao T-3 u oba dve varijante, radni/neradni petak). Neznam jel netko ima transakcije od tih dana, mozda je proso blok, a mozda su uknjizili van burze.
Pronjiženo u petak na SDA,,znači van burze
Šta kažu ameri? Mislim, nadam se da su bar 1-2% u plusu, da mi možemo sutra biti sigurni da nećemo ništa izgubiti, al vjerovatno ni zaraditi! Ako su u minusu il oko nule jao si ga nama..ipak nam je amerika glavni gospodarski partner u razmjeni roba i usluga[lol] [embarass]