Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

E, dragi Baskija, tako kako su tamo nosili- tako će nositi natrag………….. potražit ću članak na business.hr
koliko su love odnijeli samo od viška IPO-a za HT !
Dok su naši ljudi prodavali i plakali, jer su izgubili novce, barabe u fondovima su se prsile , svojim
umijećem u srednjevjekovnom dioničkom tržištu istočno od raja…………….

Sad kad naša vlada / Hanfa/ pošalje prijedloge usklađenih PRAVILNIKA o radu na tržištu novca- vratit će se i
investitori i novac ……..ne brini !

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

TEHNIKA – HPB fond pojačao poziciju među prvih 10 kupivši 700 kom i sa 7. sjeo na 6. mjesto

neznam kako je to izveo a da se promet nije zabilježio na prometu dnevnog trgovanja.

vidi se samo na http://www.sda.hr

kako je to moguće…

Molim znalce na objašnjenje

T+3

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Sto wiking, oces rec da ce se taj promet odigrat na burzi za 3 dana tek? [lol]

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Futures.[cool]

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

ma ak je danas prikazano na top 10 ,znaci da je trgovanje obavljeno prije tri dana a ne danas

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Nije istina da ne broje krivo je napisano.

Znači,

– redovan 106.618.000
– blok 34.479.000
– institu. 4.631.000

Ukupan 145.728.000

Nešto je krivo i treba ispraviti.

Onda je u pitanju 29 milijuna kuna NEXE obveznica O-116A. Taman štima razlika između 77 i 106.

No respect

deimos:

ma ak je danas prikazano na top 10 ,znaci da je trgovanje obavljeno prije tri dana a ne danas

Nema tog prometa ni 3 dana unatrag kolko se sjecam. Jedino ako nije koji blok prosao prije 3 radna dana, a meni promako.

@domus

Anyway, moze se i van burze steci dionice, a to nije fond od HPB-a nego skrbnicki racun pod kojim se krije Kapitalni fond, sto god to bilo. Google kaze da je to neki drzavni smutljivi fond. [lol]

Mislim da je SDA u petak radila ,dok burza nije . Mislim da tu treba tražiti riješenje enigme.

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

Ni 19.03 ni 20.03 nije proslo tolko redovnog prometa (kad bi pao T-3 u oba dve varijante, radni/neradni petak). Neznam jel netko ima transakcije od tih dana, mozda je proso blok, a mozda su uknjizili van burze.

Pronjiženo u petak na SDA,,znači van burze

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

Šta kažu ameri? Mislim, nadam se da su bar 1-2% u plusu, da mi možemo sutra biti sigurni da nećemo ništa izgubiti, al vjerovatno ni zaraditi! Ako su u minusu il oko nule jao si ga nama..ipak nam je amerika glavni gospodarski partner u razmjeni roba i usluga[lol] [embarass]

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

protrgovano s 324 dionice Leda i 324 Zvijezde ima li tu kakve znakovitosti?
Jel ima koji numerolog da mi kaže što 324 znači?
Trenutno sam u stanju vjerovat u svakakva sranja samo da mi lakše prođe dan dok gledam ovu tugu na ZSE.

New Report

Close