Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zašto na ZSE piše redovni promet 106 mil. a ovdje 77 mil ? Neda mi se zbrajat, zna li netko o čem se radi ?

[color=black][/color]

Malo off topic, ali pronašao sam u jednoj knjizi (ne da mi se reklamirati) graf P/E DJIA na NYSE u posljednjih 100 godina. Tamo negdje oko 1930, P/E je iznosio oko 4-5. Tako da znate da dno može biti ovako odokativno oko Crobex = 800.
[shocked]

hoces reci da bi bile skoro ove cijene[lol] Zaba po 660kn,KOEI 50kn…
http://www.vjesnik.hr/Html/1998/11/02/Gospodarstvo.htm
[lol]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Danas čitao u jutarnjem AZ se ispričava zbog one procjene o precijenjenosti GROBEX-a

da a zašto se ne ispričaju i svim onim udjelničarima za koje su kupovali dionice blizu ATH tj bar 30% skuplje nego danas ..

mislim zapravo udjelničari ne trebaju ispriku .. bilo bi najbolje da fond manager koji je to radio dobije otkaz, i da na njegovo mjesto dođe neki iskusniji , mudriji i odgovorniji investitor ..

a da ne pričamo o tome da su mirovinski fondovi u monopolističkom položaju , nema ih puno , a udjelničari moraju biti članovi jednog od njih ..

ja bi najrađe ne bi izabrao ni jednog od njih .. [cool]

Zašto na ZSE piše redovni promet 106 mil. a ovdje 77 mil ? Neda mi se zbrajat, zna li netko o čem se radi ?

Abacus gledalica 106M. 77M je kriva informacija.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Danas čitao u jutarnjem AZ se ispričava zbog one procjene o precijenjenosti GROBEX-a

ja citao al nisam to vidio[huh]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

HugoChavez: ” Malo off topic, ali pronašao sam u jednoj knjizi (ne da mi se reklamirati) graf P/E DJIA na NYSE u posljednjih 100 godina. Tamo negdje oko 1930, P/E je iznosio oko 4-5. Tako da znate da dno može biti ovako odokativno oko Crobex = 800. [shocked] ” hoces reci da bi bile skoro ove cijene[lol] Zaba po 660kn,KOEI 50kn… http://www.vjesnik.hr/Html/1998/11/02/Gospodarstvo.htm [lol]

To bi bio raj,
.
.
.
.
da sam u kešu.[cool]

HugoChavez: ” Malo off topic, ali pronašao sam u jednoj knjizi (ne da mi se reklamirati) graf P/E DJIA na NYSE u posljednjih 100 godina. Tamo negdje oko 1930, P/E je iznosio oko 4-5. Tako da znate da dno može biti ovako odokativno oko Crobex = 800. [shocked] ” hoces reci da bi bile skoro ove cijene[lol] Zaba po 660kn,KOEI 50kn… http://www.vjesnik.hr/Html/1998/11/02/Gospodarstvo.htm [lol]

pa gdje si to iskopao, frende ?
a dnevni promet 10 miliona kuna .. :))) . kuul ..

ništa čekamo sljedećih 9 godina ; i današnje cijene izgledati će kao iz neke daleke i ružne prošlosti …

TEHNIKA – HPB fond pojačao poziciju među prvih 10 kupivši 700 kom i sa 7. sjeo na 6. mjesto

neznam kako je to izveo a da se promet nije zabilježio na prometu dnevnog trgovanja.

vidi se samo na http://www.sda.hr

kako je to moguće…

Molim znalce na objašnjenje

[color=blue][/color]

SIMPSON:

Abacus gledalica 106M. 77M je kriva informacija.

Bile su tri blok transakcije, Hg spot i Medika. Jedni to broje, drugi ne.

No respect

Joj kako nam se opet negativizam uvukao.
Čini mi se da će sutra ovi iz LEDA bežati glavom bez obzira.
Pred kraj trgovanja, opet se smanjila kupnja, a ja mislio da će napokon malo ojačati u odnosu na prodaju.
No tome nije još kraj, sve mi se čini, jer ove preturbancije evo već traju od nove godine i trajat će još koji mjesec, tako da očekujem poslije mora kad se vratimo, neku solidnu paru.
Kupujte fundamente. Preporučam KOEI. Izvješće je [thumbsup]
BTW…amerika je završila u dubokom minusu.[embarass]

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Nije istina da ne broje krivo je napisano.

Znači,

– redovan 106.618.000
– blok 34.479.000
– institu. 4.631.000

Ukupan 145.728.000

Nešto je krivo i treba ispraviti.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Obrisano.
Valentine odgovorio za mene.

New Report

Close