Dajte više neka netko udari po tom bidu na INGRi[lol]
Što je opet s Varteksom?
kuga[lol]
Šta su dionice toliko rasle da bi sad mogle tako padati uz pozitivna izvješća.[bye]
Sve je izokrenuto.
a kad ce Grobex napraviti neki rally ,vani mal mal pa voze Paris-Dakar.Gledam US pa mal mal neki rally pise a kod nas[bye]
Neron
korisnik od: 26.11.2007.
slabo, slabo.. mogli bi zaronit do -1% do zatvaranja, ajd hvala bogu bar mi je taj ledo u plusu [cool]
U napuhanome plusu koji će sutra preći u minus .[sealed]
Neka netko iskomentira GFI VDKT-a?
a kad ce Grobex napraviti neki rally ,vani mal mal pa voze Paris-Dakar.Gledam US pa mal mal neki rally pise a kod nas[bye]
Naš Crobex ima izdušene gume pa se vuče k’o pas…
Ispada da fondovi sad cash čuvaju jer su ga neracionalno potrošili
a udjele isplačuju tako da prodaju po bilo kojoj cijeni. Već sam se raspitivo
o situaciji sa izvlačenjem, pa sve kao da nije ništa strašno.
Vidjet ćemo kolko to nije strašno.
Taj film slabo ćemo gledati dokle god je Samodol na čelu HANFE
Interesantno kako se svatko snebiva nad svojim dionicama ( kao sad nad KOEI) a po drugima isto podcjenjenima pljuje. ma kako ne shvaćate, svi smo mi u istom košu, sve je podcjenjeno a veliki skupljaju od malih po debelom diskontu. Evo za mene su najpodcjenjeniji DLKV, KABA i Eig.[undecid]
Šta su dionice toliko rasle da bi sad mogle tako padati uz pozitivna izvješća.[bye]
Sve je izokrenuto.
pa ipak smo se digli nevjerovatnih 100 bodova od najnize tocke crobexa ove godine…
Neka netko iskomentira GFI VDKT-a?
krava dala puno mljeka i onda ritnula nogom[thumbsup]