FILMSKI CENTAR ZAPAD D.O.O. ZAGREB FLCZ-U-D 127.475,00 36.956,68 %
E to je rast dionice…hi,hi,hi
FILMSKI CENTAR ZAPAD D.O.O. ZAGREB FLCZ-U-D 127.475,00 36.956,68 %
E to je rast dionice…hi,hi,hi
Vec vidim kako ce uskoro krenuti price kako je ovo dobra dionica.
Sad se vidi da nas u biti jako malo vjeruje u vrijednost Finvesta, hi,hi,hi [smiley1] Kiki, Puki Zimzi i još nas par.
Slažem se kucilo, neki više vjeruju u 30 % nego u fnvc.
A neki više ne vjeruju da vrijedi book , to jest nekonsolidirani – zamišljeni book 1260 kuna , a dionicu su procijenili na 1.5 booka??
A neki su planirali prodavati tek 2008.
Ja sam ušao oko 540 iako sam u plusu nije mi baš svejedno…
[smiley5][smiley6][smiley7][smiley8][smiley9]
mmstanic: ” FILMSKI CENTAR ZAPAD D.O.O. ZAGREB FLCZ-U-D 127.475,00 36.956,68 % E to je rast dionice…hi,hi,hi ” Vec vidim kako ce uskoro krenuti price kako je ovo dobra dionica.
He,he i to količina komada 1, na kupnji i prodaji nikoga
Povučen nalog sa prodaje Mmtz ( 11 kom na 41.900 slavuja ), da se to ne sprema neplanirani i prijevremeni uzlet?[smiley2]
Ja sam ušao oko 540 iako sam u plusu nije mi baš svejedno… [smiley5][smiley6][smiley7][smiley8][smiley9]
ne znam nikoga kome je svejedno koja je cijena a da pritom nije siguran u vrijednost iste dionice
Zagimator: ” Ja sam ušao oko 540 iako sam u plusu nije mi baš svejedno… [smiley5][smiley6][smiley7][smiley8][smiley9] ” ne znam nikoga kome je svejedno koja je cijena a da pritom nije siguran u vrijednost iste dionice
U vrijednost dionice nikada ne možeš biti siguran , upravo zato jer ju određuje tržište.
[smiley2]
ispravak:
u cijenu dionice ne mozes biti siguran i nju odredjuje trziste
vrijednost je nesto sasma drugo
Opet se počelo prilično crveniti a prometi mizerni.
Ali se ne crveni koliko bi neki željeli.
[smiley2][smiley2]