a dobro – nemam protiv ako ste sigurni !
Ma nisam ja siguran ali nikada nebi kupio dionicu koja raste na osnovu ničega kao Ledo danas.
da, stvarno je pitanje zasto netko kupuje ledo na 14000 dok je dalekovod na popustu od 1000 kuna
ADPL mi zbilja nije jasna?! Zašto pada toliko dugo i tako puno? Pad od 50%, Rusi ulazili na 247 kn, mirovinci na oko 230 kn, širi se poslovanje, uprava kupuje dionice… Zbilja mi nije jasno?![shocked] Zna li netko nešto?
čini mi se da nas sutra čeka ponovo uzlet,ali ostalih i dionica Todexa.
Pogledajte kako se na Todex dionicama omjer K/P smanjuje, tj kupnja jača iz sata u sat.[thumbsup]
samo nam todex, sunh i ingra svijetle obraz, ovi ostali šaka jada.. ajde jos i atpl malo žilavi.. sve u svemu nedobra situacija. Ako idemo po onom 2 koraka naprijed, jedan natrag, sutra i prekosutra valjda slijedi juris na 4000 [thumbsup]
samo nam todex, sunh i ingra svijetle obraz, ovi ostali šaka jada.. ajde jos i atpl malo žilavi.. sve u svemu nedobra situacija. Ako idemo po onom 2 koraka naprijed, jedan natrag, sutra i prekosutra valjda slijedi juris na 4000 [thumbsup]
ako ovako stvari stoje prije idemo na 3500, pa tko će to sve kupit?? … tko oda nas jadnika ima keša, tko su ti koji nose lovu u fondove, koji fond ima keša??
ADPL mi zbilja nije jasna?! Zašto pada toliko dugo i tako puno? Pad od 50%, Rusi ulazili na 247 kn, mirovinci na oko 230 kn, širi se poslovanje, uprava kupuje dionice… Zbilja mi nije jasno?![shocked] Zna li netko nešto?
ja mislim da su radnici ADPL-ka ti koji prodaju …
VDKT GFI izašao…..čini mi se da je [bye]
Ma daj molim te, Ledo u par dana porastao preko 40 %, na temelju čega sada, na sentimentu tržišta sigurno nije. Da nam ne bi ovih dana bila kakva objava opet o Todorićevim planovima i mogučnostima širenja. Tada bi Hanfa trebala reagirati i provjeriti tko je imao povlaštene informacije.
Hanfa u ovom slucaju nece reagirati kao ni do sada bezbroj puta kada je trebala,a nije.Todoriceve dionice rastu poslije sastanka Mesic,Sanader,Todoric od prije par dana.Kao da je sklopljen pakt da se dionice njegove ne diraju.Sada nek netko kaze da nema politike.A Mesic je znao govoriti da je IGH politicka dionica.
zvone101:
”
a dobro – nemam protiv ako ste sigurni !
”
Ma nisam ja siguran ali nikada nebi kupio dionicu koja raste na osnovu ničega kao Ledo danas.
ne bi niti ja – i nisam već sam malo pridodao TISKA jer hm, TISAK znate…
mislim na očigled se vidi šta se sprema i događa.
oho… sada vidim kako mi lijepo i MLINAR poskočio.