Baron: ” Crobex u MINUSU !!!!!!!!!!!! -0,12% ” Koliki je promet? [sad]
57 mil. u 12h, i nije baš mali promet.
Baron:
”
Crobex u MINUSU !!!!!!!!!!!! -0,12%
”
Koliki je promet? [sad]
nikakav 26-27 milja
ovo sa ledom je nevjerovatno
Slažem se.
http://www.poslovni.hr/74786.aspx
Luković vraća uslugu fondovima.
ovo sa ledom je nevjerovatno
Igrice se igraju na LEDU.
Trend Todexa je opet počeo, ko prije migorosa.
Opet će ćini mi se BLJE i MLNR ići gore.
Ma daj molim te, Ledo u par dana porastao preko 40 %, na temelju čega sada, na sentimentu tržišta sigurno nije.
Da nam ne bi ovih dana bila kakva objava opet o Todorićevim planovima i mogučnostima širenja.
Tada bi Hanfa trebala reagirati i provjeriti tko je imao povlaštene informacije.
sada se bezglavo kupuje, kao što se prije 2-3 tjedna bezglavo prodavalo. Vjerovatno ista ekipa, a da ih pitaš zašto nemaju pojma. Vidjelo se i jučer da kupnja lupa po asku, pa sada svi krenuli tako. Naravno oni koji imaju povlašteni info su to već obavili
Ma daj molim te, Ledo u par dana porastao preko 40 %, na temelju čega sada, na sentimentu tržišta sigurno nije. Da nam ne bi ovih dana bila kakva objava opet o Todorićevim planovima i mogučnostima širenja. Tada bi Hanfa trebala reagirati i provjeriti tko je imao povlaštene informacije.
Ma daj molim te, Ledo u par dana porastao preko 40 %, na temelju čega sada, na sentimentu tržišta sigurno nije. Da nam ne bi ovih dana bila kakva objava opet o Todorićevim planovima i mogučnostima širenja. Tada bi Hanfa trebala reagirati i provjeriti tko je imao povlaštene informacije.
Istina, ajde 10%, ali 30% u jednom danu mora biti neko objašnjenje ili ne mora. Meni je drago da raste, ali ipak me zanima zašto toliko raste.