kolega baron vaš stil me neodoljivo podsjeća na Von Brauna, a kako se vaše pojavljivanje poklapa sa njegovim misterioznim nestankom uzimam si za pravo da je riječ o istoj osobi.
Ako i griješim nema veze, ali stil je presličan, kao i neke druge pojedinosti. Da li i vi pišete postdiplomski kao cijenjeni kolega??
zvone101:
”
tenkista:
”
Jedino tisak u blokadi, baš ono kaj hoću kupiti. Sutra kad se vani zacrveni opet će biti Tisak po 1100, tak da možda i dobro.[cool]
”
kad nisi htio jutros na 1100.
ja sam si još malo pridodao na toj cijeni.
”
Htio sam napisati da će biti ponovo po 100 kn. A htio sam jutros kupiti po 1100 ali sam zakasnio, imao sam s psom posla.[proud]
O Isuse ovo mi se još nije desilo, nadam se da bude treća sreća. Htio sam napisati da će ga biti po 1000 kn.
Jao, pa ja kao da slušam nogometni prijenos u kojem onaj koji prenosi ujedno priča bajke.[thumbsup]
Kupnja strasno navaljuje na prodaju na ledu jos malo i imacemo hendikep.
Di su ti vrli analitičari. Neka objasne ovo: Belex od nove godine je pao 23.56%, a naš crobex 26%. Pri čemu je prosječni p/e belexa 27.46, a našeg crobexa ispod 25.
evo bum ja probal: prodaja je bila jaca od kupnje?
Di su ti vrli analitičari. Neka objasne ovo: Belex od nove godine je pao 23.56%, a naš crobex 26%. Pri čemu je prosječni p/e belexa 27.46, a našeg crobexa ispod 25.
To bi jedino Stojić znao objasniti budući on sve što kaže pogodi, je crni humor ali to je zaslužio.
kolega baron vaš stil me neodoljivo podsjeća na Von Brauna, a kako se vaše pojavljivanje poklapa sa njegovim misterioznim nestankom uzimam si za pravo da je riječ o istoj osobi.
Ako i griješim nema veze, ali stil je presličan, kao i neke druge pojedinosti. Da li i vi pišete postdiplomski kao cijenjeni kolega??
istina samo je sada malo vise skoncentriran na strane burze… mozda je preselio lovu na neka druga, bolja mjesta..[cool]
evo bum ja probal: prodaja je bila jaca od kupnje?
Vrlo ostroumno. Slozio bih se sasvim kolega s vasom opservacijom. [lol]
mile1984:
”
”
To bi jedino Stojić znao objasniti budući on sve što kaže pogodi, je crni humor ali to je zaslužio.
Eventualno Galinec