Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Na DDJH zgodan omjer kupnje i prodaje u prvih 5. Kupnja 845 , a prodaja 163 kom.

šta se dešava sa ZSE ili mostichem? Već jako dugo nema prometa, i nalog koji sam postavio se ne vidi

"Dragi investitore, greška nije u zvijezdama, niti u dionicama, već u nama samima..."

šta se dešava sa ZSE ili mostichem? Već jako dugo nema prometa, i nalog koji sam postavio se ne vidi

Ne radi…

sad je i meni čudno da INOM nitko ne trguje, a sa SLDM da [smiley2]

proradio mostich

FNVC , još jedna uspješna navlakačka priča .

ne mislim da se radi o bilo kakvom navlačenju tim više što firma ima odlične fundamente.
Stvar je po meni u posve drugom razlogu, a to su daytraderi koji lako zaljuljaju dionicu, i onda čim se digne 10-20% zadovoljno iskaču, lupaju po bidu i tako vrlo brzo sruše cijenu. To se događa na mnogim dionicama kod nas

mislim da bi trebalo oporezivati “daytradeanje” kao što je slučaj npr. u Njemačkoj, jer takav oblik burzovnog trgovanja uništava svako ozbiljno trgovanje i investiranje

Evo na Zabi opet 1,5 milja prometa ( jučer također , polako se grade pozicije zbog najavljene dokapitalizacije ).
Što je još važnije nema više onog naloga na prodaji na 7500 , izgleda da je on danas riješio svoje.
Sadašnje stanje izgleda ovako:

Kupnja : od 7000 – 152 komada
Prodaja : do 7999 – 101 komad

Zadnja cijena – 7200.

Prva veća prodaja tek na 8100 – 93 komada!![smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

ne mislim da se radi o bilo kakvom navlačenju tim više što firma ima odlične fundamente.
Stvar je po meni u posve drugom razlogu, a to su daytraderi koji lako zaljuljaju dionicu, i onda čim se digne 10-20% zadovoljno iskaču, lupaju po bidu i tako vrlo brzo sruše cijenu. To se događa na mnogim dionicama kod nas

FNVC ima dobre temelje, ali imala ih je i prije 7 dana pa nitko nije htio kupiti, ali nakon organiziranih napisa , dio naivnih je progledao i odlučio masno zaraditi. Ovaj puta Samodolov zakon je spasio mnoge.

ne mislim da se radi o bilo kakvom navlačenju tim više što firma ima odlične fundamente. Stvar je po meni u posve drugom razlogu, a to su daytraderi koji lako zaljuljaju dionicu, i onda čim se digne 10-20% zadovoljno iskaču, lupaju po bidu i tako vrlo brzo sruše cijenu. To se događa na mnogim dionicama kod nas

Kolega, ja sam danas prodao FNVC kako sam i napisao iz razloga 30 % u par dana + nedovoljno kupljene količine prvi puta.
Međutim nisam lupao po bidu , moje je otišlo dio sa aska, a samo zadnjih 30 komada po bidu , po najnižoj cijeni od 630 kuna.
To što sam ga prodao ne znaći da mislim da ne vrijedi više, ali burza je takva, treba iskoristiti priliku i procijeniti kada je pravo vrijeme ..uostalom očekujem možda par iznenađenja uskoro , pa skupljam cash.
[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Sad se vidi da nas u biti jako malo vjeruje u vrijednost Finvesta, hi,hi,hi [smiley1] Kiki, Puki Zimzi i još nas par.

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

New Report

Close