Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jedino tisak u blokadi, baš ono kaj hoću kupiti. Sutra kad se vani zacrveni opet će biti Tisak po 1100, tak da možda i dobro.[cool]

kad nisi htio jutros na 1100.
ja sam si još malo pridodao na toj cijeni.

Beogradska burza je od nove godine pala 546 bodova iliti 23.56%, a nasa je pala 26%. Pa di su ti vrli analitičari da ovo objasne, ako mislite da su njihove dionice jeftinije – nisu!!! Prosječni p/e belexa je 27.46, a naše burze je manji od 25.

Pola dionica na ZSE ima “blistaviju” budućnost od LEDA pa stoje kao zakopani.

Ali njih malo ima vlasničku strukturu kao Ledo (nije on jedini). Tu su još Tisak na primjer…[smiley]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Ameri su u plusu…ali nema razloga gledat amere kad nas trziste ne reagira …

Nije baš dugo trajalo.

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

tenkista:

Jedino tisak u blokadi, baš ono kaj hoću kupiti. Sutra kad se vani zacrveni opet će biti Tisak po 1100, tak da možda i dobro.[cool]

kad nisi htio jutros na 1100.
ja sam si još malo pridodao na toj cijeni.

Htio sam napisati da će biti ponovo po 100 kn. A htio sam jutros kupiti po 1100 ali sam zakasnio, imao sam s psom posla.[proud]

Počelo rokanje po bidu od strane fondova.
Budemo vidjeli šta će biti do kraja.
Ameri u minusu.
Vaš link

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Di je počelo rokanje?

Koliko vidim prva kupnja na Ledu je 12.000[thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

baš sam htio pitati a di se to roka po bidu – ja ne vidim !?

I ja sam htio to pitati, niti ja ne vidim to.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Di je počelo rokanje? Koliko vidim prva kupnja na Ledu je 12.000[thumbsup]

Fondovi i trayderi. Klasika. DLKV,BLSC,KOEI. Malo snižavaju cijene za sutra.
Balon se lagano ispuhuje.
Vaš link

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Rane na burzi su preduboke …………preduboke……….kad to fondovi shvate, tada neće biti potrebno bacati jutarnje i popodnevne mamce za budale……………….nego će se lijepo promiti posla i izdvojiti novac,
za otkup TRŽNIH VIŠKOVA dionica- do barem 4800.00 CROBEX bodova …. ! Zanima me kolilko to otprilike
košta i da li taj novac imaju samo mirovinci …….?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Jao, pa ja kao da slušam nogometni prijenos u kojem onaj koji prenosi ujedno priča bajke.[thumbsup]

New Report

Close