pricekaj dok se jopet nakupi 10000 komada pa ce pocistiti,sad nema ni 2000.Ma gadi mi se vise ovo trziste,bolje trgovati na Belex-u manje su cigani[angry]
je, tamo se svima gace tako jako tresu da nema ovakvih egzibicija[wink]
Ukoliko danas Crobex ostane u zamjetnijem plusu, a to bi bilo recimo preko 0,70 %, to bi bilo prvi puta nakon dugo vremena da kada imamo jutarnji zalet , na kraju dana ipak ostane opipljiv plus.
Neka se to ponovi i sutra i evo nas kod promjena trenda.
A to bi bilo i za očekivati, nakon ovakgvog pada ove godine.
U četvrtak su kupili cc 15.000 dionica HT u zadnjih 15 sekundi i to sve od 317 do330kn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A danas im je kao skupo?Pa dajte,kakva su to igre.
Pa to se vidi da je sve izmanipulirano.
Znaci kolega, vi da imate recimo 50 milja kuna koje mjesecno treba plasirat u HT, prvi dan bi lupili po ask-u sa svime, valjda do 600kn sve pocistili?
Koliko ja pratim , više manje sve se lupa po asku..
nacin trgovanja je ok, ali promet je mizaran!! treba nam veci promet da investitori osjete sigurnost
U četvrtak su kupili cc 15.000 dionica HT u zadnjih 15 sekundi i to sve od 317 do330kn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A danas im je kao skupo?Pa dajte,kakva su to igre.
Pa to se vidi da je sve izmanipulirano.
hehe,oni su svoje obavili. tako je prosli tjedan netko pocistio igh 5 do 4. to je valjda signal malima da ne prodaju ispod 330
ali naravno da se prodaje
[angry]
čega se ljudi još boje ako su mirovinci već povukli iz OIF-ova skoro sve što su u njima imali?
Boje se da nisu još sve povukli.
Sad će TISK u blokadu, svaki čas…
evropa DEREEEEEEEEE
a ti se dereš ! [lol]
Sra**e… Ameri će danas u minus… Samo da Evropa to ne poprati…
http://www.cnbc.com/id/23790919
US futuresi odmah krenuli u minus…
evropa DEREEEEEEEEE
Čini mi se da bi europa trebala duboko potonuti u minus, da mi odletimo jako gore.