KABA-R-A 215 , znam da dosta forumasa ima kabu na holdu u portfeljima, tuzna situacija.. kad se sjetim da je ova dionica ne tako davno bila u crobexu, a sad joj promet jedva prelazi po 100000kn dnevno[undecid]
Evo našao sam jednu burzu u svijetu koja danas ne raste. Beograd. To kaj su oni zadnjih 7 dana rasli, nema veze.[bye]
Koliko ja pratim , više manje sve se lupa po asku..
Možda ti je naopako okrenut kompjuter?[shocked]
Samo dok ekipa ( koja rasprodaje dobre dionice po diskontu ) shvati da su prejeftino prodali , he,he tek onda idemo ozbiljnije up……………………sad već ima takvih sniženja da ih nema ni na siječanjskim rasprodajama[kiss][kiss][kiss]
Neću napisati na koje dionice mislim da me ne bi optužili da sam vam pokvario kupnju[rolleyes]
Evropa i Amerika i azija danas plus 5 a mi idemo prema minusu. Gasim komp i odlazim u Srbiju. Tamo su pošteniji ljudi.
nemreš vjerovat da KOEI još uvijek pada !?!?!?
I VIRO.
ovaj tjedan bi bilo savrseno da se ustabilimo na malo iznad 4000 pa da vise zaboravimo ove 3xxx cifre cisto radi morala [thumbsup]
sync: ” nemreš vjerovat da KOEI još uvijek pada !?!?!? ” I VIRO.
Pogledajte omjer kupnje i prodaje.
Bez jače kupnje te dvije dionice nemaju šta raditi u plusu. Na žalost.
Pošto su mirovinski postali izraziti kratkoročni špekulanti to nam je dosta veliki problem. Najsmješnije su mi one novinarske gluparije o povlačenju stranog kapitala ili politički rizik u regiji.
!