Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=33f2f8f8-7315-4b09-bb8a-edc3f63f6a6c&RubricID=fec3107f-234e-4947-b8ea-639cd413e7c6&open=sec

Amberlab savjetuje ulazak na hrvatsko tržište nekretnina prije članstva Hrvatske u EU

zanimljiv članak i neke procjene

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=cd6069db-a1c6-4ed9-8deb-fed2c7695b33

[color=blue]Analiza: Raiffeisen OMF smanjio imovinu u fondovima za pola milijarde kuna
[/color]

Jedan od uzroka našeg pada… Ako ovi fondovi nastave ovako do 7.mjeseca imaju municije..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila

Vaš link

14 minuta ali isplati se pogledati. ohrabrujuće uz dozu opreznosti. zanimljiv mi je komentar za zlato koje je palo na velikom volumenu.

Daleki istok je većinom u debelom plusu, nadam se da će i kod nas konačno krenuti sve na bolje…

Trend se ne mijenja. Trend se je promjenio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Danas Evropa otvara u najvecem plusu ove godine, cc.3 % gore!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kod nas definitivno je ovaj tjedan promjena na bolje.Očekujem dobar plus kod nas.

Svejedno mi je kod ide Crobex. / može i prema Bajakovu ! /

Zanima me koliko su fondovi zaradili u Beogradu, koliko su platili akontacija poreza na dobit za 2007.g.
a koliko će platiti razliku po obračunu , te koliko im je porezna uprava odredila akontacije poreza na dobit za
2008.g. ? ???

iZNOSI U MILIJUNIMA EURA. !

Porez na kapitalnu dobit je u SRBIJI 10 % . Poslovna godina bila je odlična, a znamo svi da se akontacije
u Srbiji određuju po prošloj godini …. početak godine bio je loš, možda im je zatrebalo novaca u Srbiji
za plaćanje poreznih obaveza, pa su ga uzeli sa hrvatske burze ?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Trend se ne mijenja. Trend se je promjenio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Danas Evropa otvara u najvecem plusu ove godine, cc.3 % gore!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kod nas definitivno je ovaj tjedan promjena na bolje.Očekujem dobar plus kod nas.

vjerujem da ce se kod nas trend promjeniti ali ne vecinom zbog EU i US nego sto se OMF nece vise povlaciti iz OIF-a do daljnjeg sto ce stabilizirati trziste

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

lijepo otvaranje u EU [thumbsup]

Volio bi ćut koji će danas izgovor biti za +0,11, vjerovatno [angry] nekih menađera na regulatora ( al i to je neki plus )[lol]

prirodni procesi su paralelni - moramo ih slijediti

da me krivo ne shvatite OMF-ovi diktiraju sa trzistem i jedino oni mogu korigirat trziste,znaci da oni gledaju stanje vani pa po tome korigiraju nase trziste da bi ispali kao da pratimo svj. trendove inace ne bi pali dok svi padaju.Je da je umjetno al to je dobro za trziste samo su malo pretjerali sa nasim indexom[undecid]

EU je otvorio silovito u zeleno,ceka se dax i ftse koji ce isto tak vjerojatno otvoriti.Kak cemo mi vidjet cemo velike kak ce odluciti

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

amo se posvetiti današnjem danu. koliki će bit promet i crobex naravno?

koje ludilo u EU…..wowwww[lol]

New Report

Close