Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

tuna, tuna,
ispala ti *una,
al’ ju drže *ajca,
jer ih pivek rajca.
[tongue]

ma, ovo san napisa samo zbogradi šalovanja.
bolje šalovanje, nego žalovanje-[smiley]

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

@ lopina
mislim da oni koji su u kešu neće imati ama baš nikakvih problemosa.

a sljedeći tjedan ples i glazba! [lol]

a sljedeći tjedan ples i glazba! [lol]

štonobisereklo, tango ljubomore.
samo, ljubomoran tko na koga??[undecid][undecid]

mali su volumeni trgovanja u amera, 2-3 puta manji od uobičajenih.
još ništa nije riješeno.

još ništa nije riješeno.

Americki fond manageri primjeceni u Aspenu na skijanju, hvataju zadnje ostatke snjega! [cool]

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

još ništa nije riješeno.

Bas suprotno narasli na velikom prometu i to jako velikom bar na DJI

SAM PROTIV SVIH

evo i slikica

SAM PROTIV SVIH

hm a i macd obecava

SAM PROTIV SVIH

da promet je u prvom satu trgovanja bio 3x (tri puta ) veći nego inače, prosječno ..
mislim da je u tom trenutku protrgovnao milijun dionica ! .. naravno govorim o USA ..

graf sliči na duplo dno .. budemo vidjeli kako će se dalje odvijati .. jer ovo na putu oporavka ili ne ..

Četri znaka da možda “stružemo po dnu” : (opet se odnosi na Ameriku , posredno i globalno)

http://finance.yahoo.com/tech-ticker/article/7271/Four-Signs-Financials-May-Be-Bottoming

ajd nek mi neko odgovori kako uspjevaju dobiti ovako ravnu krivulju, npr na Hang Seng indexu

Ovako drito ravnu liniju u 2 sata trgovanja nisam još nikad vidio… Možda se radi o nedovoljnoj preciznosti izračuna ili još vjerojatnije da im neš šteka jer koje su šanse da se 2 sata indeks ne miči niti bod gore ni dole…

You either do it right or you get eliminated!

blade: ” ajd nek mi neko odgovori kako uspjevaju dobiti ovako ravnu krivulju, npr na Hang Seng indexu ” Ovako drito ravnu liniju u 2 sata trgovanja nisam još nikad vidio… Možda se radi o nedovoljnoj preciznosti izračuna ili još vjerojatnije da im neš šteka jer koje su šanse da se 2 sata indeks ne miči niti bod gore ni dole…

http://www.bloomberg.com/apps/cbuilder?ticker1=CRO:IND

kliknite 1d graf!

New Report

Close