čistiona na HT…. nema trgovanja do utorka… do tada su vani dva radna dana , pa nek se nađe….[proud]
roger:
”
ht strava[bye]
”
U zadnjim sekundama lijepa cistka.
Hajde neka; ovih dana sam marljivo skupljao u blokovima po 50, pa se nesto i skupilo. Nazalost me strah da nece vise ispod 320.
Hoće hoće ito debelo ne boj se ti samo lovu spremi
HT 20 000 komada u 15:59:56, ipak burza ne radi 2 dana, a i na Ledu mislim da su zadnji trzaji 10-ke.
ht strava[bye]
pomalo…
nista se HTu nece dogoditi…
samo pomalo… [smiley]
roger: ” ht strava[bye] ” Ali pozitivna strava. Ljepo opralo po ask-u pred zatvaranje.
Tko li tako trzi, pitam se…
Ja napisah tko trži, pa me obrisalo…
deimos: ” roger: ” ht strava[bye] ” Ali pozitivna strava. Ljepo opralo po ask-u pred zatvaranje. Tko li tako trzi, pitam se… ” Ja napisah tko trži, pa me obrisalo…
pošaljite na private kolega…..
krpa: ” deimos: ” roger: ” ht strava[bye] ” Ali pozitivna strava. Ljepo opralo po ask-u pred zatvaranje. Tko li tako trzi, pitam se… ”
Ja napisah tko trži, pa me obrisalo… ”
pošaljite na private kolega…..
Ma naša kolegica 7
[rolleyes]
Ovo na čišćenje HT na zatvaranju me podsjetilo na slično takvo na razinama od mislim oko387 do 396 .
Isto ovako brutalno se tog dana zatvorilo, tako sam grlom uletio sljedeči trg.dan sa preostalom lovom i debelo si podigao ulaz btw.koji bi i tako iz današnjeg gledišta bio nepopravljivo visok .
Zato oprez svima koji su ovo zatvaranje protumačili kao jak signal za kupnju!!![thumbsup]
Di je objavljeno da ne radi burza sutra… nisam u toku bas…
Ne radi
Miro25:
”
”
Ne radi
I bolje da ne radi !trebalo bi je zatvorit na par tjedana !Barem našu burzu !